Nissan QASHQAI

1.5 e-Power N-Connecta / Ledkoplampen / 190 pk / 360 camera /
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • full-LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 27.992 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-093-KX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving

Op zoek naar een krachtige en stijlvolle hybride SUV die zowel indruk maakt op de weg als in het design? Ontdek de Nissan Qashqai 1.5 e-Power N-Connecta uit 2023, met een opvallende zwarte kleur die gecombineerd wordt met een strak design. Met 190 PK onder de motorkap en een uitstootvriendelijke hybride benzine aandrijving, biedt deze wagen zowel power als efficiency voor elke rit.

Laat je betoveren door het prachtige panoramadak van de Nissan Qashqai, waardoor je omringd wordt door natuurlijk licht en een gevoel van ruimtelijkheid ervaart. Dankzij de achteruitrijcamera en de rondomzicht camera manoeuvreer je moeiteloos in elke situatie, terwijl de parkeersensoren voor en achter je assisteren bij het veilig parkeren.

Geniet van ultiem rijgemak met het navigatiesysteem full map, dat je probleemloos naar je bestemming brengt terwijl je uitgerust bent met cruise control adaptief voor een ontspannen rijervaring. De integratie van Apple Carplay/Android Auto zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent met je smartphone, terwijl de full-LED koplampen je een uitstekend zicht bieden, vooral bij nachtelijke ritten.

Stijl ontmoet functionaliteit bij de Nissan Qashqai, met lichtmetalen velgen van 18" die de look van deze SUV completeren. De combinatie van metallic lak en het moderne design maken van deze wagen een echte eyecatcher op de weg. Met 27992 kilometer op de teller is deze Nissan Qashqai 1.5 e-Power N-Connecta klaar voor nieuwe avonturen en staat hij te popelen om zijn volgende eigenaar te verwelkomen.

Bel nu naar Steza Hengelo B.V. op 074-2424158 om meer te weten te komen over deze fantastische Nissan Qashqai 1.5 e-Power N-Connecta en plan een proefrit om zelf de luxe en prestaties van deze hybride SUV te ervaren. Beslis snel en zorg ervoor dat deze unieke wagen binnenkort de jouwe zal zijn.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
full-LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
panoramadak
parkeersensor achter
parkeersensor voor
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 09-07-2026
Nap
Nissan Intelligent Choice