Nissan QASHQAI

1.3 MHEV X N-Connecta / Navigatie / 360 camera / P
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 32.281 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-087-KX
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurWit metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1332 CC
    Omschrijving

    Bent u op zoek naar een ruime en stijlvolle SUV die boordevol handige opties zit? Dan is deze prachtige Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connecta uit 2023 precies wat u zoekt! Met een krachtige benzinemotor met 158 PK en een kilometerstand van 32281, staat deze witte parel te popelen om de weg op te gaan.

    Wat deze Nissan Qashqai zo bijzonder maakt, is onder andere de draadloze telefoonlader. Geen gedoe meer met kabels, u legt gewoon uw telefoon neer en laat hem draadloos opladen terwijl u onderweg bent. Daarnaast zijn de LED achterlichten niet alleen energiezuinig, maar zorgen ze ook voor een moderne uitstraling. Het extra getinte glas aan de achterkant biedt niet alleen meer privacy, maar beschermt ook tegen fel zonlicht en UV-stralen.

    Met de grootlichtassistent heeft u altijd optimaal zicht in het donker, zonder uw medeweggebruikers te verblinden. Het systeem schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht, zodat u zich kunt concentreren op de weg. Ook beschikt deze Nissan Qashqai over een premium audio installatie, waardoor u onderweg kunt genieten van uw favoriete muziek met een kraakhelder geluid.

    Deze SUV is niet alleen stijlvol van buiten, maar ook van binnen. Met zijn 5 deuren is er genoeg ruimte voor het hele gezin of al uw bagage. De metallic lak geeft de auto een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij echt opvalt. Of u nu de auto gebruikt voor dagelijkse ritten naar het werk of voor avontuurlijke roadtrips, met deze Nissan Qashqai rijdt u altijd in stijl en comfort.

    Wilt u meer informatie over deze Nissan Qashqai 1.3 MHEV X N-Connecta met navigatie, 360 camera, draadloze telefoonlader, LED achterlichten, extra getint glas achter, grootlichtassistent en audio installatie? Neem dan contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 en ontdek zelf alle voordelen die deze prachtige SUV te bieden heeft. Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit en ervaar de luxe en comfort van deze Nissan Qashqai!

    Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
    Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

    Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun achter
    armsteun voor
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Nap