Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T 160pk N-Connecta Automaat / 1e eigenaar / Applecarplay
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Brake Assist System
  • cruise control
  • DAB
  • dakrails
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 61.904 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZJ-340-J
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurMetaallak Brilliant Black (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle SUV die ook nog eens comfortabel rijdt? Dan is deze prachtige zwarte Nissan Qashqai uit 2019 wellicht de perfecte match voor jou. Met een krachtige 1.3 DIG-T benzinemotor die maar liefst 160 pk levert, weet je zeker dat je vlot en soepel de weg op kunt. Daarnaast is deze Qashqai voorzien van vele handige extra's die het autorijden nog aangenamer maken.

Een van de handige opties waar deze Nissan Qashqai mee is uitgerust, is het dakrails systeem. Hiermee kun je eenvoudig extra bagage of bijvoorbeeld fietsen meenemen op het dak van de auto. Het panoramadak zorgt voor een lekker licht interieur en een ruimtelijk gevoel, terwijl de Apple Carplay/Android Auto functionaliteit ervoor zorgt dat je altijd verbonden bent met je smartphone.

Het interieur van deze Qashqai is voorzien van luxe en comfortabele voorzieningen, zoals een automatische airconditioning die ervoor zorgt dat het altijd aangenaam van temperatuur is in de auto. Daarnaast beschikt deze Nissan over een Brake Assist System dat je helpt bij noodsituaties en cruise control waarmee je ontspannen lange afstanden kunt afleggen.

Voor entertainment onderweg is deze Nissan Qashqai uitgerust met een DAB radio, zodat je altijd kunt genieten van storingsvrije radio-ontvangst. De lichtmetalen velgen van 18 inch geven de auto een sportieve uitstraling en zorgen voor een comfortabele en stabiele wegligging.

Met het navigatiesysteem full map vind je eenvoudig je weg naar elke bestemming en met de rondomzicht camera is inparkeren en manoeuvreren in krappe situaties een fluitje van een cent. Kortom, deze Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160pk N-Connecta Automaat uit 2019 is een complete en comfortabele SUV voorzien van alle gemakken die het autorijden plezierig maken.

Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. om een proefrit te plannen en zelf te ervaren wat deze prachtige Nissan Qashqai te bieden heeft. Geef ons een belletje op 0527-630170 en wij helpen je graag verder!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Brake Assist System
cruise control
DAB
dakrails
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
panoramadak
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)