Exclusieve preview Nissan Ariya

Body

Van woensdag 16 februari tot en met vrijdag 18 februari doet de nieuwe Nissan ARIYA onze showroom in Zwolle aan. Op deze dagen is hij exclusief bij Steza te bewonderen en daarvoor nodigen wij u van harte uit!

Met een bereik van 500 km* houdt niets u meer tegen. Met de keuze tussen 2 batterijen en tweewiel- of vierwielaandrijving is er een nieuwe Nissan ARIYA voor elke bestuurder. Met e-4ORCE technologie, dubbele motoren en een revolutionair vierwielaandrijvingsysteem staat de Nissan ARIYA garant voor pure sensatie.

U bent van harte welkom in onze Steza vesting in Zwolle aan de Nikolaus Ottostraat 7
Kies één van de onderstaande dagen en tijdstippen:

  • Woensdag 16 februari 2022 van 09:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 17 februari 2022 van 09:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 18 februari 2022 van 09:00 tot 14:00 uur

Plan uw kennismaking

Disclaimer
*Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).