Townstar

Nissan Townstar

Rijklaar vanaf
€29.990
excl. BTW

De toekomst van uw bedrijf in stroomversnelling

De gebruikskosten van de elektrische, gloednieuwe Nissan Townstar zijn maar een fractie van de kosten van een diesel. Dat is al een goed begin voor een bedrijfswagen. Met een indrukwekkend, gecombineerd bereik van tot maar liefst 300 km kunt u ook op lange werkdagen op deze bestelwagen vertrouwen. En omdat de aandrijving geen uitstoot veroorzaakt, kunt u er in de hele stad mee rijden.

Townstar 2022

Het interieur van de Townstar

In het interieur van de nieuwe Nissan Townstar is alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Dankzij de slimme opbergmogelijkheden, naadloze connectiviteit en het ergonomische design kunt u zich volledig op de weg concentreren.

De cabine van de nieuwe Nissan Townstar is bijzonder uitnodigend en dat is niet alleen te danken aan de hoogwaardige materialen en het ergonomische design. Dankzij innovatieve connectiviteitsfuncties kunt u uw smartphone naadloos verbinden met uw Nissan en blijven genieten van uw apps en muziek en uw collega’s en klanten berichten sturen. Tel daar nog eens slimme en aanpasbare opbergmogelijkheden en werkruimten bij op, zodat u onderweg altijd goed georganiseerd blijft en uw bedrijf op rolletjes loopt, wat de dag ook brengt.

Townstar

Technische gegevens

Net als een maatpak, is ook de nieuwe Townstar tot in detail te personaliseren: van het design van de achterportieren tot de indeling van de zitplaatsen.

Afmetingen en laadcapaciteit 
De maximale standaardlengte van een lading bedraagt 1,8 meter. Er staat een uitvoering op de planning die nog meer laadruimte biedt.

Opties voor achterportier
Open voor elke klus. Er kan gekozen worden voor een standaard achterportier met 30/70-splitsing of een (optioneel) portier in hatchbackstijl voorzien van een achterruit.

HOE KUNNEN WIJ U VERDER HELPEN?

Nissan Townstar
Km