Nissan Qashqai 2023 actiecampagne

Direct rijden in een nieuwe Qashqai

Nu tot € 5000 voordeel
Rijklaar vanaf
€36.940
Private lease p.m. vanaf
€539

Extra voordeel

Maak kennis met de nieuwe Nissan Qashqai, de perfecte auto voor nieuwe ontdekkingen! Direct leverbaar en tijdelijk met voordeel tot wel € 5.000 op de aanschaf

Maak een proefrit

De nieuwe Qashqai is stijlvol, innovatief, extra comfortabel en standaard compleet uitgerust. Kortom alles wat je van een premium crossover mag verwachten. Of je nu op vakantie gaat of een ritje maakt voor boodschappen, de Qashqai zorgt voor een comfortabele en veilige rijervaring.

Kom langs bij Steza

Ontdek zelf de nieuwe Nissan Qashqai in de varianten: Mild-hybrid en e-Power. Direct leverbaar uit voorraad kunt u vandaag nog achter het stuur van uw gloednieuwe Qashqai stappen. Mis deze kans niet om de beste versie van uzelf te laten zien op de weg.

Qashqai 2022

De ultieme crossover

De Nissan Qashqai, altijd vooroplopend in design, geeft een nieuwe kijk op de SUV met krachtige lijnen, heldere LED-verlichting en stijlvolle lichtmetalen velgen tot wel 20 inch. De Qashqai is leverbaar in 11 verschillende kleuren en 5 tweekleurige combinaties. Het optionele zwarte dak is leverbaar in combinatie met Pearl White, Magnetic Blue, Fuij Sunset Red en Ceramic Grey. Ook is er een Dark Grey dak leverbaar icm met zwart metallic lak. 

De Nissan Qashqai is nu verkrijgbaar met twee- of vierwielaandrijving en twee elektrische configuraties: Mild Hybrid en e-POWER.

Nissan Qashqai 1.3DiGT Mild Hybrid

Mild Hybrid

Een Mild Hybrid-systeem combineert verbeterde brandstofefficiëntie met meer rijplezier. Het Mild Hybrid-systeem gebruikt een lithium-ionbatterij die energie opslaat die teruggewonnen wordt tijdens het remmen. Deze opgeslagen energie zorgt dat de benzinemotor uitgeschakeld wordt bij lage snelheid (onder de 30 km/u) of bij stilstand. Dit verbetert de brandstofefficiëntie en verlaagt de totale CO2-uitstoot. Om het gewicht van de auto te verminderen en de prestaties te verhogen zijn de portieren, motorkap en spatborden deels van aluminium gemaakt.

Qashqai E-power electrified days

e-POWER

e-POWER is een unieke technologie van Nissan. Het is een combinatie van een benzinemotor, die de batterij oplaadt, en een elektrische motor die de wielen aandrijft. Deze technologie biedt dezelfde voordelen als een elektrische auto: minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Maar daar komt nog een extra voordeel bij: Deze Nissan Qashqai e-POWER hoeft u niet op te laden met een stekker.

Rijondersteuning

Nissan Intelligent Mobility is een nieuwe manier van autorijden. Het geeft u extra vertrouwen, laat u op uw gemak voelen in de auto en maakt u meer verbonden, elke rit opnieuw. De auto helpt u wanneer dat nodig is. Geniet van de rit in uw nieuwe Nissan Qashqai dankzij ProPILOT met Navi-Link.

Nissan Qashqai Intelligent Mobility

Assistentie- en veiligheidstechnologieën

Door de ingebouwde TomTom®-kaarten volgt uw auto zelf de weg, inclusief bochten, en houdt uw auto centraal in de rijbaan, door wegmarkeringen in de gaten te houden. Daarnaast houdt uw Nissan Qashqai een veilige remafstand aan tot uw voorligger, detecteert voertuigen in uw dode hoek en dimt automatisch uw koplampen om tegenliggers te verblinden. Uw snelheid wordt door Cruise Control automatisch aangepast aan de verkeersstroom of op basis van verkeersborden. Het lijkt wel alsof uw Nissan Qashqai de beste bestuurder in u naar boven haalt. 

Houd uw ogen op de weg gericht. U kunt het 12.3" voorruitdisplay, ook wel Head-up display genoemd, van de Nissan Qashqai aanpassen om snelheid, verkeersbordenherkenning, navigatie, infotainment en meer weer te geven. 

Nissan Qashqai draadloos laden

Geavanceerde connectiviteit

De Nissan Qashqai maakt het u eenvoudig dankzij Android auto of het draadloze Apple CarPlay, terwijl draadloos opladen ideaal is voor uw compatibele smartphone. En met wifi in de auto voor meerdere apparaten blijft iedereen eenvoudig verbonden. Met behulp van Google Assistant™ of Amazon Alexa® kunt u op afstand de lichten laten knipperen, controleren of de deuren wel op slot zijn, een bestemming sturen naar het navigatiesysteem en meer.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Km