Nissan Primastar bestelauto

Nissan Primastar

Rijklaar vanaf
€27.790
excl. BTW
Nissan Primstar laadruimte

Veelzijdigheid

De nieuwe Nissan Primastar is gebouwd om uw leven gemakkelijker te maken. Met zijn flexibele laadruimte, slimme laadfuncties en verbonden cabine kan hij elke klus aan. 

Verkrijgbaar met 1 of 2 schuifdeuren en voorzien van 18 bevestigingsringen voor een veelzijdige, ruime en veilige laadruimte.

De gesloten bedrijfswagen is een capabele, ruime en betrouwbare partner voor uw projecten. Hij kan tot 8,6 m³ vracht vervoeren en heeft een laadvermogen tot 1266 kg. En is gebouwd om uw werkdag eenvoudiger te maken. Het is gemakkelijk om een Europallet te laden via de brede dubbele achterdeuren of via de schuifdeuren aan de zijkant, waardoor in- en uitladen razendsnel gaat.

Nissan Primastar nieuw design

Exterieur

De nieuw ontworpen voorkant en ledverlichting geven een moderne en professionele, maar ook stoere en scherpe uitstraling aan de nieuwe Nissan Primastar. De led koplampen geven meer licht, gaan langer mee en zijn energiezuiniger.

Technologie

De nieuwe Nissan PRIMASTAR is veel meer dan een comfortabele werkplek. Het is ook een zeer goed georganiseerd mobiel kantoor.

Het grote NissanConnect-touchscreen brengt entertainment, instellingen, navigatie en meer binnen handbereik. Verbeterde spraakherkenning en eenvoudige smartphone-integratie maken het gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot alle informatie die u nodig heeft.

Navigatie brengt u via elke afslag waar u heen moet. Inzichten zoals brandstofverbruik en gemiddelde snelheid kunnen u helpen om nog beter te rijden.

Haal de stress uit het parkeren. Parkeerassistent werkt met de Around View Monitor (AVM - Vision 360°) om u een beeld van 360 graden van uw voertuig te laten zien en bedient automatisch de besturing, terwijl u met het gas- en rempedaal een ruimte in manoeuvreert.

Primastar infotainment hoofdmenu
Primastar infotainment parkeercamera
Primastar infotainment navigatiesysteem
Primastar infotainment parkeerhulp
5 jaar garantie bedrijfswagens

Fabrieksgarantie

Nissan biedt nu standaard 5 jaar pan-Europese fabrieksgarantie op het gehele gamma aan bestelwagens, voor totale gemoedsrust en zekerheid, jaar in, jaar uit. 

In het geval van pech of een ongeval is Nissan Assistance altijd beschikbaar om te helpen. Onze Nissan Assistance wordt bij melding zo snel mogelijk naar u toegestuurd. Onze technici van Nissan Assistance kunnen veel problemen ter plekke oplossen, in dat geval helpen we u meteen weer op weg.

Wij helpen u graag op weg met uw nieuwe bedrijfswagen

Ik wil graag
km