Nissan Interstar

Nissan Interstar

Rijklaar vanaf
€28.890
excl. BTW
Nissan Interstar achterzijde

De grote bestelwagen van Nissan

Elk bedrijf is uniek. En omdat u als beste weet wat u nodig heeft, biedt de nieuwe Nissan Interstar u meerdere manieren om uw bedrijfswagen aan te passen aan uw eisen. U hoeft u niet verder te zoeken naar een bestelwagen die bij u past.

Nissan Interstar opbouwmogelijkheden

Uitvoeringen

Vind de nieuwe Nissan Interstar die bij uw bedrijf past, met de meeste conversiemogelijkheden in zijn klasse.

De nieuwe Nissan INTERSTAR biedt een breed scala aan opbouw- en ontwerpvariaties om de mogelijkheden af te stemmen op uw exacte behoeften. De Interstar is verkrijgbaar met verschillende dCi-motoren van 135 pk tot 180 pk. Wat er onderweg ook gebeurt, u kunt altijd vertrouwen op deze krachtige motoren. Alle motoren voldoen aan de meest recente emissiestandaarden.

 

Nissan Interstar gesloten bestel

Gesloten bestelauto

Nissan Interstar gesloten bestel achterwielaandrijving

Gesloten bestel

Nissan Interstar Chassis Cabine

Chassis cabine (enkel of dubbel)

Nissan Interstar chassis achterwielaandrijving

Chassis Cabine (enkel of dubbel)

Nissan Interstar dashboard

Veelzijdig en praktisch

Van inladen tot rijden tot alles overzichtelijk bewaren: het ontwerp van de Nissan Interstar helpt u en uw bedrijf soepel te laten werken. Terwijl slimme opbergmogelijkheden en intelligente assistentiesystemen u ontspannen en gefocust houden. Aanpasbare praktische voorzieningen zorgen dat laden en lossen vlot gaan, elke keer weer. Het interieur biedt een cabine die ruim en modern aanvoelt, met ergonomische kenmerken, slimme opbergruimtes en hoogwaardige afwerking

5 jaar garantie bedrijfswagens

Fabrieksgarantie

Nissan biedt nu standaard 5 jaar pan-Europese fabrieksgarantie op het gehele gamma aan bestelwagens, voor totale gemoedsrust en zekerheid, jaar in, jaar uit. 

In het geval van pech of een ongeval is Nissan Assistance altijd beschikbaar om te helpen. Onze Nissan Assistance wordt bij melding zo snel mogelijk naar u toegestuurd. Onze technici van Nissan Assistance kunnen veel problemen ter plekke oplossen, in dat geval helpen we u meteen weer op weg.

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG MET UW NIEUWE BEDRIJFSWAGEN

Ik wil graag
km