Nissan Ariya 2021

Nissan Ariya

Start van een nieuw tijdperk

Vol trots introduceert Nissan de nieuwe Ariya. De stijlvolle, volledig elektrische crossover van Nissan. Deze futuristische crossover slaat een nieuwe weg in als het gaat om design voor Nissan. Aan de voorzijde valle de dunne LED-koplampen op, samen met het verlichte, geheel nieuw ontworpen logo van Nissan. Daarnaast is ook de achterzijde over de gehele breedte voorzien van LED-verlichting. Geheel van deze tijd is de coupé-achtige daklijn. In combinatie met standaard 19 en optioneel 20 inch velgen geeft het de Ariya een sportief tintje.

Nissan Ariya Dashboard

Ultieme verfijning

Ondanks de aflopende daklijn biedt de Ariya volop ruimte in het interieur. Met een lengte van 4,60m en een breedte van 1,85m is hij maarliefst 20 cm langer dan zijn succesvolle broer, de Nissan Qashqai. Daarnaast is de wielbasis ook nog eens 13cm langer, iets wat de interieurruimte ten goede komt.
Dit gevoel van ruimte wordt verder versterkt door volledig vlakke vloer in de Ariya en de nieuwe ontworpen Zero-Gravity stoelen. Omdat de Nissan Ariya volledig elektrisch is ontbreekt een traditionele middentunnel. In plaats hiervan is er een verschuifbare console waarin de bediening voor de transmissie is ondergebracht. Veel van de bedieningsknoppen die je traditioneel op de middenconsole en het dashboard vindt zijn ondergebracht in een 12.3 inch touchscreen in het midden van het dashboard.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief