Nieuw design en technologie voor Nissan LEAF

Body

De Nissan LEAF – ’s werelds eerste in massa geproduceerde, 100% elektrische auto – is voor modeljaar 2022 voorzien van een vernieuwd design en nóg meer innovatieve technologie.

Nissan Leaf 2022 nieuw logo

Vernieuwingen

De vernieuwingen op het design van de Nissan LEAF bieden klanten een dynamische esthetiek in lijn met Nissans nieuwe merkidentiteit. De succesvolle LEAF is voor modeljaar 2022 uitgerust met beproefde rijhulpsystemen waaronder ProPILOT en infotainmenttechnologie zoals NissanConnect.

De vernieuwde Nissan LEAF komt in de lente van 2022 op de Nederlandse markt en is een voorbode van een krachtig productoffensief met een volledig geëlektrificeerd aanbod dat Nissan voor na de zomer achter de hand heeft.

Nissan Leaf 2022 velg

Dynamisch en opwindend ontwerp

Het vernieuwde design van de Nissan LEAF versterkt de dynamiek van het onderscheidende model. De nieuwe 16- en 17-inch lichtmetalen velgen met een glanzend zwarte afwerking zorgen daarbij voor een extra sportieve premium look. Bovendien zijn de velgen en grille nu voorzien van Nissans nieuwe merklogo.

Verder zijn er twee nieuwe carrosseriekleuren beschikbaar als aanvulling op de zes monotone carrosseriekleuren en vijf two-tone opties: Universal Blue voor een rijke uitstraling en Magnetic Blue die de LEAF extra flair geeft.

Nissan Leaf 2022 interieur

Een verbonden rijervaring

De Nissan LEAF combineert een efficiënte, 100% elektrische rijervaring met een uitgebreid aanbod van rijhulpsystemen en connectiviteitstechnologieën. Daarbij is er keuze uit twee batterijvarianten met een actieradius tot 385 kilometer voor de LEAF e+ (WLTP). Hierbij heeft Nissan gebruikgemaakt van zijn meer dan tien jaar kennis en ervaring met volledig elektrische modellen.

De ProPILOT-technologie stelt de LEAF in staat om automatisch te stoppen, te starten en een veilige afstand tot het voorliggende voertuig aan te houden, terwijl het innovatieve e-Pedal de mogelijkheid biedt om met slechts één pedaal te accelereren, te vertragen en te stoppen voor maximaal comfort onderweg.

Met NissanConnect biedt het model een uitgebreide reeks infotainmentfuncties, waaronder smartphone-integratie met Android Auto en Apple CarPlay. Tevens zijn diverse voertuigfuncties, waaronder de klimaatregeling, op afstand te bedienen via de NissanConnect smartphone-app. Voor extra gebruiksgemak kunnen eigenaren hun LEAF koppelen aan Amazon Alexa (smart home).

HOE KUNNEN WIJ U VERDER HELPEN?

Ik wil graag
km