Nissan Juke

1.0 DIG-T Kiiro / apple carplay / achteruitrijcamera
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 19"
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 32.475 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-979-SG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle SUV? Dan is de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro uit 2022 dé auto voor u! Met zijn opvallende grijze kleur en strakke lijnen trekt deze auto zeker de aandacht.

De Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro is uitgerust met een krachtige benzinemotor, met een vermogen van maar liefst 84kW. Deze motor zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring, waarbij u altijd voldoende power tot uw beschikking heeft. Met een kilometerstand van 32475 is deze auto nog in uitstekende staat en klaar om vele kilometers met u mee te rijden.

Een van de vele handige opties van deze Nissan Juke is de achteruitrijcamera. Hiermee kunt u gemakkelijk en veilig inparkeren, zonder dat u bang hoeft te zijn voor eventuele obstakels achter u. Daarnaast is deze auto voorzien van Apple Carplay/Android Auto, waardoor u uw smartphone eenvoudig kunt koppelen en gebruik kunt maken van diverse apps en functies, zoals navigatie en muziek.

Ook aan comfort is gedacht in de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro. Zo beschikt deze auto over voorstoelen die verwarmd kunnen worden, ideaal voor de koude wintermaanden. Daarnaast is cruise control aanwezig, waarmee u ontspannen lange afstanden kunt afleggen. De LED koplampen zorgen voor een heldere en goed zichtbare wegdekverlichting, terwijl de lichtmetalen velgen van 19" de sportieve uitstraling van deze SUV versterken.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Nissan, daarom is de Juke ook voorzien van parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde van de auto. Hiermee kunt u gemakkelijk manoeuvreren en wordt parkeren een fluitje van een cent.

Bent u geïnteresseerd in de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro? Neem dan gerust contact met ons op via 074-2424158 voor meer informatie, een proefrit of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U vindt ons autobedrijf in Hengelo, waar wij u graag verwelkomen in onze showroom.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
LED koplampen
lichtmetalen velgen 19"
parkeersensor achter
parkeersensor voor
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
airco (automatisch)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice