Volkswagen Tiguan

1.4 TSI ACT Con. Ser / Trekhaak / Cruise control / Navigatie
  • airco (automatisch)
  • cruise control
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor voor en achter
  • Trekhaak
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 59.818 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KN-044-K
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1395 CC
Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle auto met een krachtige benzine motor? Dan is deze Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ACT Con. Ser uit 2016 de perfecte keuze voor jou! Met zijn indrukwekkende vermogen van 110kW en een kilometerstand van slechts 59818, zul je zeker veel plezier beleven aan deze fantastische SUV.

Deze blauwe Tiguan is niet alleen een lust voor het oog, maar beschikt ook over tal van handige opties. Zo is hij uitgerust met een navigatiesysteem full map + hard disk, waardoor je altijd de juiste route kunt vinden. Of je nu naar een nieuwe bestemming gaat of gewoon de weg wilt verkennen, dit navigatiesysteem zal je nooit in de steek laten.

Daarnaast zorgt de automatische airconditioning ervoor dat je altijd in een aangename temperatuur kunt rijden. Of het nu snikheet is tijdens de zomermaanden of koud en winters, je kunt altijd op een comfortabele rit rekenen. Bovendien beschikt deze Tiguan ook over cruise control, waarmee je gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen zonder vermoeid te raken.

Parkeerstress behoort tot het verleden dankzij de parkeersensoren voor en achter. Je zult nooit meer bang zijn om iets te raken tijdens het inparkeren. De sensoren geven een waarschuwingssignaal zodra je te dicht bij een object komt, waardoor parkeren eenvoudiger en veiliger wordt dan ooit tevoren.

Wat deze Tiguan nog meer bijzonder maakt, is het navigatiesysteem full map. Of je nu in de stad rijdt of op onbekend terrein, dit systeem leidt je altijd naar je bestemming. Je zult nooit meer verdwalen en jouw reizen zullen voortaan moeiteloos verlopen.

Wil je genieten van al deze geweldige opties en meer? Kom dan snel naar Steza Hengelo B.V. en ontdek zelf de prachtige Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ACT Con. Ser uit 2016. Bel ons nu op 074-2424158 om een proefrit te plannen en ervaar het rijplezier van deze fantastische SUV!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco (automatisch)
cruise control
navigatiesysteem full map
parkeersensor voor en achter
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap