Nissan Juke

1.0 DIG-T Kiiro / apple carplay / achteruitrijcamera
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 46.794 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-965-SG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Op zoek naar een stoere en moderne auto? Dan is de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro uit 2022 de perfecte keuze! Met zijn opvallende grijze kleur en krachtige 84kW motor is dit de ideale SUV voor zowel zakelijk als privégebruik. En het beste van alles? Deze auto staat nu bij Steza Hengelo B.V., dé specialist in betrouwbare en kwalitatieve auto's. Bel snel naar 074-2424158 om een afspraak te maken voor een proefrit!

De Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro is voorzien van de nieuwste technologieën en gadgets, waaronder Apple Carplay/Android Auto. Hiermee kunt u moeiteloos uw smartphone verbinden met het entertainmentsysteem van de auto en genieten van uw favoriete muziek, navigatie en handsfree bellen. Zo blijft u altijd verbonden, waar u ook bent.

Daarnaast is deze auto uitgerust met parkeersensor achter, waardoor inparkeren een fluitje van een cent wordt. Geen gedoe meer met lastige manoeuvres, want de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Zo kunt u met een gerust hart de stad in en parkeren op drukke plekken.

Voor extra comfort beschikt de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro over een verwarmde voorruit. Geen last meer van bevroren of beslagen ramen in de winter. Met een druk op de knop wordt de voorruit snel en efficiënt verwarmd, zodat u veilig en helder de weg op kunt.

Met een kilometerstand van slechts 46794 is deze auto nog in uitstekende staat. Hij is goed onderhouden en heeft een sportief design met een stoere SUV uitstraling. Daarnaast wordt de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro geleverd met metallic lak, wat de auto een extra luxe uitstraling geeft.

Bij Steza Hengelo B.V. staan service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij bieden u altijd een eerlijke prijs en zorgen ervoor dat u met een goed gevoel de weg op gaat. Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale auto.

Kom snel langs bij Steza Hengelo B.V. en maak een proefrit in de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro. Bel nu naar 074-2424158 om een afspraak te maken. Wacht niet langer en ervaar zelf de vele voordelen van deze fantastische auto!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
airco (automatisch)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice