Nissan Juke

1.0 DIG-T Kiiro 114PK / Stoelverwarming / Parkeercamera / Blueto
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • keyless entry
  • lichtmetalen velgen 19"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 34.551 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-966-SG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurTwo Tone Ceramic Grey Metallic/zwar (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een stijlvolle en moderne SUV die zowel comfort als prestaties biedt? Dan is de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro 114PK wellicht de perfecte keuze voor u. Deze auto uit 2022 combineert kracht met luxe en is voorzien van diverse handige opties die het rijden nog aangenamer maken.

Met een vermogen van 114 PK en een 999 CC motor weet de Nissan Juke moeiteloos te accelereren en soepel op de weg te manoeuvreren. De grijze kleur van de carrosserie geeft de auto een moderne uitstraling, terwijl de lichtmetalen velgen van 19" zorgen voor een sportieve touch.

Dankzij de achteruitrijcamera en parkeersensoren kunt u met gemak inparkeren in zelfs de krapste parkeerplekken. Het navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat u altijd de juiste route kiest, terwijl de Bluetooth telefoonvoorbereiding en Apple Carplay/Android Auto integratie u in staat stellen om veilig en handsfree te bellen of uw favoriete muziek af te spelen.

In de Nissan Juke is aan comfort ook geen gebrek. De voorstoelen zijn verwarmd, wat vooral tijdens koude winterdagen voor aangename ritjes zorgt. Daarnaast is ook de voorruit verwarmd, waardoor u geen last meer heeft van beslagen ramen tijdens vochtige weersomstandigheden.

Dankzij de keyless entry functie stapt u eenvoudig in en uit de auto, zonder gedoe met sleutels. Het stuur is verstelbaar, zodat u altijd de optimale rijhouding kunt vinden. En met de metallic lak behoudt de Nissan Juke zijn glans en uitstraling, ook na vele kilometers gereden te hebben.

Deze Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro 114PK is een combinatie van stijl, comfort en prestaties. Kom langs bij Steza Zwolle B.V. en ervaar zelf de kracht en luxe die deze SUV te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op via 038-4674540 en plan een proefrit in deze prachtige Nissan Juke.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth telefoonvoorbereiding
keyless entry
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
stuur verstelbaar
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-05-2025
Nap