Nissan Juke

1.0 DIG-T Kiiro 114PK / Parkeercamera / Stoelverwarming / Blueto
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • keyless start
  • lederen stuurwiel
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 37.947 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-975-SG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurTwo Tone Ceramic Grey Metallic/zwar (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

De Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro uit 2022 is een stijlvolle SUV die in het oog springt dankzij zijn grijze kleur en strakke design. Met een vermogen van 114 PK en een motorinhoud van 999 cc kun je rekenen op dynamische prestaties gecombineerd met efficiënt brandstofverbruik.

Deze Nissan Juke is voorzien van vele handige en luxe opties die zorgen voor een comfortabele rijervaring. Zo beschikt de auto over een achteruitrijcamera voor gemakkelijk parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes. Het navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat je altijd de juiste route vindt, terwijl de regensensor automatisch de ruitenwissers activeert wanneer dat nodig is.

Met Apple Carplay/Android Auto integreer je eenvoudig je smartphone in het systeem van de auto, waardoor je handsfree kunt bellen of je favoriete muziek kunt beluisteren. Dankzij keyless start hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels om de auto te starten, en het lederen stuurwiel geeft een luxe uitstraling aan het interieur.

De Nissan Juke is uitgerust met lichtmetalen velgen van 19" die niet alleen zorgen voor een sportieve look, maar ook bijdragen aan een soepeler rijgedrag. De voorstoelen zijn verwarmd, evenals de voorruit, wat ideaal is tijdens koude winterdagen. Daarnaast is deze Juke voorzien van een trekhaak, waardoor je moeiteloos een aanhanger of fietsendrager kunt bevestigen.

Kortom, de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro is een veelzijdige en comfortabele SUV die aan al jouw wensen voldoet. Neem contact op met Steza Zwolle B.V. voor meer informatie over deze prachtige auto en maak binnenkort een proefrit om zelf de kwaliteiten van de Nissan Juke te ervaren.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
keyless start
lederen stuurwiel
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
regensensor
Trekhaak
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-04-2025
Nap