Nissan Juke

1.0 DIG-T Kiiro 114PK / Parkeercamera / Bluetooth / Stoelverwarm
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • DAB
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
  • sportstoelen
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 31.325 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-980-SG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurTwo Tone Ceramic Grey Metallic/zwar (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

De Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro uit 2022 is een opvallende verschijning op de weg. Met zijn grijze kleur en SUV-carrosserie trekt deze auto zeker de aandacht. Met een vermogen van 114 PK en een motorinhoud van 999 CC, levert deze benzine-auto prestaties die moeiteloos elke rit aankunnen. Met een kilometerstand van 31325 is deze auto nog in uitstekende staat en klaar voor nieuwe avonturen.

Het gemak van keyless start voegt een modern tintje toe aan het rijden met de Nissan Juke. Nooit meer gedoe met de autosleutel, gewoon instappen en starten met een druk op de knop. De stuurbekrachtiging die snelheidsafhankelijk is, zorgt voor een soepele en comfortabele rit, ongeacht de snelheid waarmee je rijdt. De hill hold functie biedt extra gemoedsrust bij het starten op een helling, doordat de auto tijdelijk op zijn rem blijft staan terwijl je van rem naar gaspedaal wisselt.

De bestuurdersstoel van de Nissan Juke is in hoogte verstelbaar, zodat elke bestuurder zijn ideale rijpositie kan vinden voor optimale comfort en controle. De regensensor is een handige functie die de ruitenwissers activeert zodra er regen wordt gedetecteerd, zodat je je kunt blijven concentreren op de weg zonder afleiding.

Met zijn metallic lak en strakke design is de Nissan Juke 1.0 DIG-T Kiiro een auto die gezien mag worden. Met vijf deuren en ruimte voor het hele gezin of vriendengroep, is deze auto praktisch en veelzijdig inzetbaar voor allerlei soorten ritten. Neem vandaag nog contact op met Steza Zwolle B.V. om meer te weten te komen over deze indrukwekkende Nissan Juke en plan een proefrit om zelf de kracht en comfort van deze auto te ervaren.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
DAB
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
sportstoelen
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
achteruitrijcamera
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-05-2025
Nap