Nissan Juke

1.0 DIG-T 114PK Kiiro / Trekhaak / Stoelverwarming
  • Apple Carplay/Android Auto
  • hill hold functie
  • keyless start
  • lichtmetalen velgen 19"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 39.135 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-978-SG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurCeramic Grey / Zwart Dak (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Welkom bij Steza Zwolle B.V., uw betrouwbare partner in de zoektocht naar uw ideale auto. Wij presenteren met trots de Nissan Juke 1.0 DIG-T 114PK Kiiro uit 2022. Deze stijlvolle SUV, uitgevoerd in een elegante grijze metallic lak, biedt u niet alleen comfort en ruimte, maar ook de nieuwste technologische snufjes om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen.

De Nissan Juke is uitgerust met Apple Carplay/Android Auto, waardoor u moeiteloos verbinding kunt maken met uw smartphone en uw favoriete apps en muziek kunt bedienen via het 8-inch navigatiesysteem. Daarnaast zorgen de lichtmetalen velgen van 19" niet alleen voor een sportieve uitstraling, maar ook voor een soepele en stabiele rit op de weg.

Met de hill hold functie en keyless start is het starten en stoppen van de auto een fluitje van een cent. De parkeersensor achter biedt u extra zekerheid bij het inparkeren in krappe plekken, terwijl de verwarmde voorruit en voorstoelen u op koude dagen warmte en comfort bieden. En met de toevoeging van een praktische trekhaak, bent u altijd klaar voor avontuurlijke uitstapjes met de nodige bagage.

Met een vermogen van 114 PK en een 999 CC motor, biedt de Nissan Juke voldoende power en efficiëntie voor zowel korte ritjes in de stad als lange afstanden op de snelweg. Met een kilometerstand van slechts 39135 ben u verzekerd van een auto in topconditie die nog vele jaren rijplezier zal bieden.

Bij Steza Zwolle B.V. streven wij ernaar om u de beste service te bieden en u te helpen bij het vinden van de perfecte auto die aansluit op uw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de vele voordelen en mogelijkheden die de Nissan Juke 1.0 DIG-T 114PK Kiiro te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te ondersteunen bij uw zoektocht naar uw droomauto.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
hill hold functie
keyless start
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
Trekhaak
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-05-2025
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)