Nissan X-Trail

1.6 DIG-T N-Connecta / 4 x camera / Schuif/kanteldak / Trekhaak
  • achteruitrijcamera
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
  • parkeersensor voor en achter
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 91.334 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JP-682-P
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1618 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en betrouwbare gezinsauto? Dan hebben wij de perfecte auto voor u! Bij Steza Hengelo B.V. bieden wij een prachtige Nissan X-Trail 1.6 DIG-T N-Connecta uit 2016 aan.

Deze Nissan X-Trail is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur en heeft een krachtige benzinemotor met een vermogen van maar liefst 163 PK. Met een kilometerstand van 91334 kilometer is deze auto nog in uitstekende staat en klaar voor vele avonturen.

Een van de geweldige opties van deze Nissan X-Trail is de achteruitrijcamera. Hiermee kunt u gemakkelijk inparkeren en achteruitrijden, zonder u zorgen te maken over blinde hoeken. Daarnaast is deze auto voorzien van cruise control, waardoor u comfortabel en ontspannen lange afstanden kunt afleggen.

De lichtmetalen velgen van 19" geven deze Nissan X-Trail een sportieve uitstraling, terwijl het navigatiesysteem full map ervoor zorgt dat u altijd gemakkelijk de weg kunt vinden. Of u nu naar een nieuwe bestemming rijdt of een vertrouwde route volgt, u zult nooit meer verdwalen.

Geniet van het uitzicht tijdens uw rit met het panoramadak. Dit zorgt voor extra licht en een gevoel van ruimte in het interieur. Daarnaast zijn parkeersensoren voor en achter inbegrepen, zodat u altijd probleemloos kunt parkeren.

Maar daar houdt het nog niet op. Deze Nissan X-Trail heeft namelijk ook een rondomzicht camera. Hiermee hebt u altijd volledig zicht op uw omgeving, wat vooral handig is bij het inparkeren in krappe ruimtes.

Kortom, deze Nissan X-Trail 1.6 DIG-T N-Connecta uit 2016 is een ideale gezinsauto. Met zijn vele opties zoals de achteruitrijcamera, cruise control, lichtmetalen velgen 19", navigatiesysteem full map, panoramadak, parkeersensor voor en achter en rondomzicht camera is dit een complete en comfortabele auto voor al uw avonturen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op via 074-2424158 en maak een afspraak voor een proefrit. Wij verwelkomen u graag bij Steza Hengelo B.V. voor een kennismaking met deze prachtige Nissan X-Trail!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
cruise control
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
panoramadak
parkeersensor voor en achter
rondomzicht camera
adaptief demping systeem
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap