Nissan QASHQAI

1.2 Dig-T N-Connecta / NAVI / 360 º CAMERA / TREKHAAK
  • airco (automatisch)
  • All Seasonbanden
  • dakrails
  • keyless entry
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 60.809 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SH-512-B
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Ga met de Nissan Qashqai 1.2 N-Connecta uit 2018 voor pure luxe en avontuur op de weg. Deze bekroonde SUV is ontworpen om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen, met zijn stijlvolle ontwerp en indrukwekkende opties. Met een krachtige 85kW motor en een kilometerstand van 60745, zal deze auto je niet teleurstellen.

Deze grijze schoonheid is uitgerust met handige functies zoals dakrails, waarmee je extra opbergruimte hebt voor al je avonturen. Het panoramadak zorgt voor een onbelemmerd uitzicht op de sterrenhemel, terwijl je moeiteloos door bochten manoeuvreert met de hill hold functie. Met keyless entry, stap je eenvoudig in en uit de auto terwijl de lichtmetalen velgen van 18" de sportieve uitstraling van deze SUV versterken.

Het navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat je gemakkelijk de weg vindt, waar je ook bent. En dankzij de rondomzicht camera heb je altijd perfect zicht op je omgeving, zowel bij het parkeren als tijdens het rijden. Met verkeersbord detectie ben je altijd op de hoogte van de geldende snelheidslimieten en andere verkeersborden.

De Nissan Qashqai 1.2 N-Connecta biedt ook een trekhaak, zodat je gemakkelijk een aanhanger, caravan of fietsendrager kunt aansluiten. En met de all seasonbanden ben je altijd klaar voor elk seizoen, ongeacht de weersomstandigheden.

Bij autobedrijf Steza Zwolle B.V. begrijpen we dat je op zoek bent naar de ultieme rijervaring en daarom hebben we deze luxe Nissan Qashqai voor je klaarstaan. Bel ons nu op 038-4674540 en maak een afspraak voor een proefrit. Ontdek zelf het comfort, gemak en avontuur dat deze auto te bieden heeft.

Let op: de verkoopprijs en ons adres vermelden we niet in deze advertentie tekst. Bel ons voor meer informatie.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco (automatisch)
All Seasonbanden
dakrails
keyless entry
navigatiesysteem full map
panoramadak
rondomzicht camera
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap