Nissan QASHQAI

1.2 Tekna / Trekhaak / 360 Camera / Navigatie / Cruise control
  • achteruitrijcamera
  • audio-navigatie full map
  • cruise control
  • lederen bekleding
  • parkeersensor voor en achter
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 109.561 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JR-633-V
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

De Nissan Qashqai 1.2 Tekna uit 2016 is een prachtige SUV die zowel stijlvol als krachtig is. Met een brandstofmotor en een vermogen van 116 PK biedt deze auto de ideale balans tussen comfort en prestaties.

De auto is uitgevoerd in een tijdloze witte kleur die zorgt voor een moderne uitstraling. Met zijn sportieve en elegante design is deze Qashqai een echte eyecatcher op de weg. De carrosserie van deze SUV heeft vijf deuren en biedt voldoende ruimte voor het hele gezin.

Wat deze Nissan Qashqai 1.2 Tekna echt bijzonder maakt, is zijn uitgebreide optiepakket. Zo beschikt de auto over een handige achteruitrijcamera, waarmee u gemakkelijk kunt inparkeren en achteruitrijden. De audio-navigatie met full map zorgt ervoor dat u altijd de juiste weg vindt, waar u ook naartoe gaat.

Met de cruise control functie kunt u ontspannen rijden, zonder constant het gaspedaal in te hoeven drukken. De lederen bekleding voegt een vleugje luxe toe aan het interieur van de Qashqai. Bovendien zijn de voorstoelen verwarmd, zodat u zelfs tijdens de koudste dagen kunt genieten van het comfort van uw auto.

Om het parkeren nog eenvoudiger te maken, is deze Qashqai uitgerust met parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde. Daarnaast beschikt de auto over een handige rondomzichtcamera, waarmee u altijd een duidelijk beeld heeft van wat er zich om uw auto heen afspeelt.

Deze Nissan Qashqai 1.2 Tekna heeft ook een praktische trekhaak, waarmee u eenvoudig een aanhanger of caravan kunt vervoeren. Zo bent u altijd klaar voor avontuurlijke vakanties of spontane weekendjes weg.

Met een kilometerstand van 109561 heeft deze auto al wat ervaring op de teller, maar dat maakt hem zeker niet minder betrouwbaar. De Nissan Qashqai staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit, dus u kunt nog vele jaren van deze auto genieten.

Bent u op zoek naar een ruime en stijlvolle SUV met een uitgebreid optiepakket? Dan is deze Nissan Qashqai 1.2 Tekna uit 2016 zeker de moeite waard om te bekijken. Neem contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 voor meer informatie of een proefrit.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
audio-navigatie full map
cruise control
lederen bekleding
parkeersensor voor en achter
rondomzicht camera
Trekhaak
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap