Renault Captur

0.9 TCe Limited / NAVI / PARKEERSENSOR / STOELVERWARMING
  • automatische airco
  • cruise control
  • keyless entry
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatie full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 54.869 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-774-VP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurBlue (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud898 CC
Omschrijving

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Deze prachtige blauwe Renault Captur 0.9 TCe Limited uit 2019 is een pareltje op de weg. Met een vermogen van 90 PK en een soepele benzine motor, is deze SUV een genot om in te rijden. Met een kilometerstand van 54869 heeft deze auto nog vele kilometers voor de boeg.

Neem plaats op de comfortabele stoelen van de Captur en geniet van de luxe van verwarmde voorstoelen, ideaal voor de koudere dagen. De automatische airco zorgt ervoor dat het altijd aangenaam klimaat is in de auto, waar je ook naartoe rijdt. Met de cruise control functie kan je ontspannen cruisen op de snelweg, terwijl je met keyless entry gemakkelijk in en uit de auto stapt.

De Renault Captur is uitgerust met lichtmetalen velgen van 16 inch die niet alleen bijdragen aan de uitstraling van de auto, maar ook zorgen voor een soepelere rijervaring. Met navigatie full map ben je altijd op de juiste weg en vind je moeiteloos je bestemming. De parkeersensor achter maakt inparkeren een fluitje van een cent, of je nu in een drukke stad bent of op een lastige parkeerplaats staat.

Deze Captur is niet alleen stijlvol dankzij zijn blauwe kleur en metallic lak, maar biedt ook comfort en gemak dankzij de vele handige opties. Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. op 0527-630170 voor meer informatie over deze Renault Captur 0.9 TCe Limited en ervaar zelf het rijplezier dat deze auto te bieden heeft.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
automatische airco
cruise control
keyless entry
lichtmetalen velgen 16"
navigatie full map
parkeersensor achter
verwarmde voorstoelen
ABS
achterbank verstelbaar
achteropk verkeer waarsch
achterspoiler
ASR
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag