Nissan QASHQAI

1.2 N-Connecta / Design Pack / cruise control / panorama dak /
  • cruise control
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
  • parkeersensor voor en achter
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 69.798 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZR-798-F
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle en praktische SUV? Dan is deze prachtige Nissan Qashqai 1.2 N-Connecta + Design Pack uit 2019 de perfecte keuze voor jou. Met zijn grijze kleur en strakke lijnen zal deze auto zeker alle ogen op zich weten te vestigen.

Met de krachtige 85kW benzinemotor biedt deze Qashqai niet alleen vlotte prestaties, maar ook een zuinig brandstofverbruik. De 1197cc motor zorgt voor een soepele en stabiele rit, terwijl de kilometerteller slechts 69798 kilometers aangeeft, wat betekent dat je nog vele kilometers plezier kunt beleven aan deze auto.

Een van de absolute highlights van deze Nissan Qashqai is het panoramadak. Hiermee geniet je onderweg van een prachtig uitzicht op de omgeving. Of je nu door de stad rijdt of over de snelweg zoeft, het panoramadak zorgt voor een unieke rijervaring.

Daarnaast is deze Qashqai ook uitgerust met cruise control, waardoor lange ritten een stuk comfortabeler worden. Je kunt ontspannen achter het stuur zitten en genieten van de rit, terwijl de auto automatisch een constante snelheid aanhoudt. Dat betekent minder vermoeidheid en meer plezier onderweg.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.
Voor wie graag de weg op gaat zonder de weg kwijt te raken, heeft deze auto ook een navigatiesysteem full map. Hiermee vind je eenvoudig je bestemming, of je nu naar een nieuwe stad rijdt of gewoon de kortste route naar huis wilt nemen. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat je altijd de juiste weg vindt.

Parkeersensoren voor en achter zijn ook aanwezig op deze Qashqai, waardoor inparkeren een fluitje van een cent wordt. Geen gedoe meer met lastige parkeermanoeuvres, want de auto geeft je precies aan hoeveel ruimte er nog is tussen jouw auto en de obstakels om je heen.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze Nissan Qashqai ook nog een rondomzicht camera. Hiermee heb je altijd perfect zicht op je directe omgeving, waardoor je nog veiliger en met meer vertrouwen de weg op kunt.

Kortom, deze Nissan Qashqai 1.2 N-Connecta + Design Pack uit 2019 is een fantastische auto met geweldige opties. Het panoramadak, cruise control, navigatiesysteem full map, parkeersensoren voor en achter en de rondomzicht camera maken van elke rit een bijzondere ervaring.

Neem nu contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 en maak een afspraak voor een proefrit. Ontdek zelf alles wat deze Nissan Qashqai te bieden heeft!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
cruise control
navigatiesysteem full map
panoramadak
parkeersensor voor en achter
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice