Nissan QASHQAI

1.2 Acenta / Navi /automaat / Climate control / cruise control
  • achteruitrijcamera
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor voor en achter
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 36.849 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TK-975-B
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een stijlvolle en comfortabele SUV die uitstekende prestaties levert? Dan hebben wij de perfecte auto voor u! Maak kennis met de prachtige Nissan Qashqai 1.2 Acenta uit 2018. Deze auto is uitgevoerd in een elegante witte kleur en heeft een krachtige benzine motor met een vermogen van 85kW. Met een kilometerstand van slechts 36849 kilometer is deze auto nog in uitstekende staat.

De Nissan Qashqai 1.2 Acenta is voorzien van vele handige opties die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Zo beschikt de auto over een handige achteruitrijcamera, waardoor parkeren en manoeuvreren een eitje wordt. Het navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat u altijd de juiste weg vindt, waar u ook naartoe gaat. Dankzij de Bluetooth telefoonvoorbereiding kunt u veilig handsfree bellen en genieten van uw favoriete muziek tijdens het rijden.

Met de cruise control functie kunt u ontspannen rijden, zonder dat u constant het gaspedaal hoeft in te drukken. De lichtmetalen velgen in maat 17" geven de Nissan Qashqai een stoere en sportieve uitstraling. Bovendien bieden ze ook nog eens een fantastische rijervaring. Met de parkeersensoren voor en achter wordt inparkeren een fluitje van een cent. U heeft altijd perfect zicht op uw omgeving en kunt veilig en gemakkelijk manoeuvreren.

De Nissan Qashqai 1.2 Acenta biedt niet alleen geweldige opties, maar ook veel ruimte en comfort. Met vijf deuren is instappen en uitstappen eenvoudig, zelfs als u passagiers op de achterbank heeft. De energiezuinige motor zorgt voor een aangename en soepele rijervaring, terwijl de climate control ervoor zorgt dat de temperatuur altijd perfect is afgestemd op uw wensen.

Wilt u genieten van de vele voordelen van de Nissan Qashqai 1.2 Acenta uit 2018? Neem dan snel contact op met Steza Hengelo B.V. via telefoonnummer 074-2424158. Onze ervaren medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een proefrit. Wacht niet langer en ervaar zelf het rijplezier van deze prachtige Nissan Qashqai!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
parkeersensor voor en achter
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap