Nissan Juke

1.0 DIG-T Premium / cruise control / navigatie / achteruitrijc
  • achteruitrijcamera
  • automatische airco
  • cruise control
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 19"
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 36.391 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-734-FZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

De Nissan Juke 1.0 DIG-T Prem. Ed. uit 2020 is een stoere en stijlvolle SUV die zeker de aandacht zal trekken op de Nederlandse wegen. Met zijn opvallende grijze kleur en krachtige vermogen van 86kW zorgt deze auto voor een unieke rijervaring.

Deze Nissan Juke is uitgerust met een benzine motor, wat zorgt voor een soepele en efficiënte rit. Met een cilinderinhoud van 999CC en een kilometerstand van 36391 is deze auto nog in uitstekende staat.

Als het gaat om comfort en gemak, dan zit je bij deze Nissan Juke helemaal goed. Zo beschikt deze auto over een handige achteruitrijcamera, waarmee je gemakkelijk kunt inparkeren en manoeuvreren in lastige situaties. Ook is de auto voorzien van automatische airco, waarmee je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in het interieur.

Met de LED koplampen van de Nissan Juke ervaar je uitstekend zicht, zelfs in de donkerste omstandigheden. Deze koplampen zorgen niet alleen voor een heldere verlichting, maar dragen ook bij aan de moderne uitstraling van de auto.

Deze Nissan Juke is voorzien van prachtige lichtmetalen velgen van 19 inch. Deze velgen geven de auto een sportieve en luxe uitstraling en zorgen voor een soepele en comfortabele rit.

Bij autobedrijf Steza Hengelo B.V. ben je aan het juiste adres om deze Nissan Juke 1.0 DIG-T Prem. Ed. uit 2020 te bezichtigen en te proberen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 074-2424158 om een afspraak te maken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies.

Koop nu deze Nissan Juke 1.0 DIG-T Prem. Ed. en geniet van zijn geweldige opties, zoals de achteruitrijcamera, automatische airco, LED koplampen en lichtmetalen velgen van 19 inch. Met deze auto ben je verzekerd van een comfortabele en stijlvolle rijervaring. Kom langs bij autobedrijf Steza Hengelo B.V. en ontdek zelf de kwaliteit en klasse van deze Nissan Juke. Wacht niet langer en maak snel een afspraak!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
automatische airco
cruise control
LED koplampen
lichtmetalen velgen 19"
ABS
achteropk verkeer waarsch
AEB
afwijk. dakkleur
Apple Carpl./Android Auto
armsteun voor
ASR
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice