Nissan QASHQAI

1.2 116pk Tekna
  • achteruitrijcamera
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • panoramadak
  • rondomzicht camera
  • Trekhaak
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 62.783 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ND-364-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Op zoek naar een stoere en luxe SUV die jou van alle gemakken voorziet? Dan is deze Nissan Qashqai 1.2 116pk Tekna, uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, de perfecte keuze voor jou. Met zijn krachtige 116 PK benzine motor en een kilometerstand van 62783 is deze auto zowel betrouwbaar als dynamisch.

Eén van de kenmerken die deze Nissan Qashqai zo bijzonder maakt, is het prachtige panoramadak. Geniet van het daglicht en creëer een gevoel van ruimte in het comfortabele interieur met lederen bekleding. De lichtmetalen velgen van maar liefst 19 inch geven de auto een stoere uitstraling en zorgen voor een soepele en stabiele rit op de weg.

Met de geïntegreerde achteruitrijcamera en rondomzicht camera manoeuvreer je moeiteloos in en uit parkeerplekken en houd je goed overzicht van je omgeving. Of het nu gaat om inparkeren in een drukke stad of om achteruitrijden op een onbekend terrein, met deze handige functies wordt elke rit een stuk veiliger en gemakkelijker.

Heb je plannen om een caravan, boot of aanhanger mee te nemen op vakantie of voor een dagje uit? Dan is de trekhaak van deze Nissan Qashqai ideaal om dit mogelijk te maken. Dankzij de veilige en stevige trekhaak kan je zonder zorgen je favoriete spullen meenemen en genieten van een ultiem gevoel van vrijheid en avontuur.

Kortom, de Nissan Qashqai 1.2 116pk Tekna is een complete en luxe SUV die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Of je nu op zoek bent naar comfort, ruimte, veiligheid of avontuur, deze auto biedt het allemaal. Kom snel langs bij ons autobedrijf om deze fantastische Nissan Qashqai zelf te ervaren en maak van elke rit een onvergetelijke ervaring. Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit en ontdek de vele voordelen van deze prachtige auto. Steza Zwolle B.V. staat voor je klaar om je verder te helpen.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
panoramadak
rondomzicht camera
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)