Nissan Micra

0.9 IG-T Tekna / Navigatie / LED / BOSE / 17 INCH / Stoelverwarm
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • keyless entry
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 105.581 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SF-221-N
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurRood metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud898 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een compacte hatchback die zowel stijlvol als praktisch is? Dan is de Nissan Micra 0.9 IG-T Tekna uit 2018 wellicht de perfecte keuze voor u! Deze rode schoonheid heeft een krachtige 0.9 liter benzinemotor met een vermogen van 90 PK, waardoor u moeiteloos door het drukke stadsverkeer manoeuvreert. Met een kilometerstand van 105581 heeft deze Micra nog vele kilometers voor de boeg.

Wat deze Nissan Micra onderscheidt, zijn de luxe opties die het rijden nog aangenamer maken. Zo is deze auto uitgerust met een handige achteruitrijcamera, waardoor inparkeren een fluitje van een cent wordt. Daarnaast zorgt de automatische airconditioning ervoor dat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in de auto, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Het gemak van keyless entry kan niet onderschat worden, want met een druk op de knop opent u moeiteloos de deuren van uw Nissan Micra. De stoere lichtmetalen velgen van 17 inch geven deze hatchback een sportieve uitstraling en dragen bij aan een comfortabele rijervaring.

Met zijn vijf deuren is de Micra 0.9 IG-T Tekna zeer praktisch in gebruik en biedt hij voldoende ruimte voor passagiers en bagage. De metallic rode lak geeft deze auto een opvallende uitstraling en laat u zeker niet onopgemerkt achter op de weg.

Naast al zijn luxe en comfortabele features is deze Nissan Micra ook voorzien van een hoogwaardig BOSE audiosysteem, waardoor u kunt genieten van uw favoriete muziek met uitmuntende geluidskwaliteit. Kortom, deze complete hatchback biedt alles wat u nodig heeft voor een plezierige rijervaring.

Bel nu naar Steza Hengelo B.V. op 074-2424158 om een afspraak te maken voor een bezichtiging en proefrit in deze Nissan Micra 0.9 IG-T Tekna. Wacht niet langer en ontdek zelf alle voordelen en luxe opties die deze auto te bieden heeft!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
keyless entry
lichtmetalen velgen 17"
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap