Nissan Pulsar

1.2 DIG-T N-Connecta / Navigatie / Achteruitrijcamera / Cruise c
  • achteruitrijcamera
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 89.560 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JD-549-R
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele auto? Dan hebben wij de perfecte optie voor u: een prachtige Nissan Pulsar 1.2 DIG-T N-Connecta uit 2016. Met zijn elegante witte kleur en krachtige 116 PK motor is deze auto zeker een lust voor het oog.

Deze Nissan Pulsar is voorzien van vele handige en luxe opties om uw rijervaring nog aangenamer te maken. Dankzij de achteruitrijcamera kunt u gemakkelijk inparkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes. De cruise control zorgt voor een ontspannen en comfortabele rit, vooral op lange afstanden. Met de lichtmetalen velgen van 17" maakt u zeker indruk op de weg en geeft u de auto een sportieve uitstraling. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste weg vindt, waar u ook naartoe gaat.

Naast deze geweldige opties heeft deze Nissan Pulsar ook tal van andere handige functies. De auto beschikt over 5 deuren, waardoor instappen en uitstappen gemakkelijk is, en heeft een ruime hatchback carrosserie met 3 of 5 deuren, afhankelijk van uw voorkeur. Met een kilometerstand van slechts 89560 is deze auto nog in uitstekende staat en klaar voor vele avonturen.

De Nissan Pulsar 1.2 DIG-T N-Connecta heeft een benzinemotor en is daarom zuinig en milieuvriendelijk. Met zijn 1197 CC motor combineert deze auto kracht en efficiëntie, waardoor u kunt genieten van een soepele en comfortabele rijervaring.

Bij Steza Hengelo B.V. begrijpen we dat het kopen van een auto een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij uitstekende service en deskundig advies om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto die aan al uw wensen voldoet. Neem contact met ons op via 074-2424158 voor meer informatie over deze Nissan Pulsar 1.2 DIG-T N-Connecta of om een proefrit te plannen. Wij kijken er naar uit om u van dienst te kunnen zijn.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
cruise control
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap