Nissan QASHQAI

1.5 ePower Tekna 190PK
  • afwijkende dakkleur
  • head-up display
  • LED dagrijverlichting
  • lichtmetalen velgen 19"
  • matrix LED koplampen
  • metaalkleur parelmoer
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 14.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-767-ZF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurCERAMIC GREY/BLACK (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving

De Nissan Qashqai 1.5 ePower Tekna is een stijlvolle hybride benzineauto die je zal verrassen met zijn indrukwekkende prestaties en luxe opties. Met zijn grijze kleur en SUV carrosserie is deze auto niet alleen een lust voor het oog, maar biedt hij ook comfort en gemak.

Een van de opvallende eigenschappen van de Nissan Qashqai 1.5 ePower Tekna is het head-up display. Dit innovatieve systeem projecteert belangrijke informatie zoals snelheid en navigatie-instructies direct op de voorruit, zodat je je ogen altijd op de weg kunt houden. Daarnaast zorgen de LED dagrijverlichting ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs bij slecht weer.

Deze auto is voorzien van stijlvolle lichtmetalen velgen van 19", waardoor hij niet alleen sportief oogt, maar ook een comfortabele rit biedt. De matrix LED koplampen zorgen voor een heldere en felle verlichting, waardoor je altijd goed zicht hebt, ongeacht de weersomstandigheden.

Het stuur van de Nissan Qashqai 1.5 ePower Tekna is verstelbaar, zodat je het naar jouw ideale positie kunt aanpassen. Daarnaast is het stuurwiel verwarmd, zodat je handen warm blijven tijdens de koude wintermaanden. Voor extra comfort beschikt deze auto over verwarmde voorstoelen, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur.

De afwijkende dakkleur en de metaalkleur parelmoer geven de Nissan Qashqai 1.5 ePower Tekna een unieke uitstraling. Deze kleine details maken van deze auto een echte blikvanger op de weg.

Naast alle luxe opties beschikt deze auto ook over een verwarmde voorruit. Dit is vooral handig tijdens de wintermaanden, wanneer je niet langer hoeft te krabben om je autoruit ijsvrij te maken.

Ben je op zoek naar een hybride benzineauto met luxe en comfort? Dan is de Nissan Qashqai 1.5 ePower Tekna een uitstekende keuze. Met zijn head-up display, LED dagrijverlichting, lichtmetalen velgen 19", matrix LED koplampen, verstelbaar stuur, afwijkende dakkleur, metaalkleur parelmoer, verwarmd stuurwiel, verwarmde voorruit en verwarmde voorstoelen heeft deze auto alles wat je nodig hebt voor een plezierige en comfortabele rijervaring. Bel nu naar Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 voor meer informatie over deze auto!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
afwijkende dakkleur
head-up display
LED dagrijverlichting
lichtmetalen velgen 19"
matrix LED koplampen
metaalkleur parelmoer
stuur verstelbaar
stuurwiel verwarmd
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap