Nissan QASHQAI

1.5 ePower 190pk Tekna
  • DAB
  • dakrails
  • elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
  • matrix LED koplampen
  • panoramadak
  • rondomzicht camera
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 4.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-784-XN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurMagnetic Blue (blauw metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza Zwolle B.V. biedt nu een prachtige Nissan Qashqai 1.5 ePower 190pk Tekna uit 2024 aan, die zeker de aandacht zal trekken. Deze hybride benzine SUV in een stoere blauwe kleur is niet alleen krachtig met een vermogen van 190 PK, maar ook nog eens milieubewust. Met slechts 2500 kilometer op de teller, is deze auto als nieuw en klaar om de weg op te gaan.

Eén van de moderne opties die deze Nissan Qashqai zo comfortabel en veilig maken, is het DAB-systeem waarmee je altijd kunt genieten van je favoriete muziek in digitale kwaliteit. Daarnaast zorgt het panoramadak voor een lichte en ruime cabine, perfect voor lange ritten of gewoon om van het uitzicht te genieten. De dakrails maken het gemakkelijk om extra bagage mee te nemen voor al je avonturen.

Niet alleen het exterieur van de auto is goed doordacht, ook het interieur zit vol met luxe details. Zo beschikt de Nissan Qashqai over een elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing, zodat je eenvoudig toegang hebt tot de ruime kofferbak. Daarnaast zorgen de matrix LED koplampen voor optimaal zicht in het donker, wat zorgt voor een veilige rijervaring.

Met de rondomzicht camera heb je altijd perfect zicht rondom de auto, waardoor inparkeren en manoeuvreren in smalle straatjes een fluitje van een cent wordt. Deze handige functie draagt bij aan het gemak en de veiligheid van het rijden in deze Nissan Qashqai.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en moderne SUV met alle luxe en gemakken die je kunt wensen? Dan is deze Nissan Qashqai 1.5 ePower 190pk Tekna uit 2024 zeker het overwegen waard. Neem contact op met Steza Zwolle B.V. voor meer informatie en ontdek zelf alle voordelen die deze auto te bieden heeft. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak binnenkort een proefrit in deze geweldige auto.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
DAB
dakrails
elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
matrix LED koplampen
panoramadak
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
afdaal assistent
airco (automatisch)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 19-02-2027
Nap
Nissan Intelligent Choice (12 maanden)