Nissan Primastar

2.0 dCi L2H1 Acenta / Voorraad korting! / Cruise Control / Bluet
  • Bedrijfswagen
  • Apple Carplay / Android Auto
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 16 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VVZ-17-N
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2023
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfsauto die perfect past bij uw onderneming? Dan is de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 Acenta uit 2023 de ideale keuze voor u! Deze praktische en krachtige bedrijfsauto biedt alles wat u nodig heeft voor efficiënt zaken doen.

De Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 Acenta is uitgerust met een sterke 130PK dieselmotor, waardoor u altijd voldoende vermogen tot uw beschikking heeft. Met een cilinderinhoud van 1997 CC en slechts 16 kilometer op de teller, is deze auto zo goed als nieuw. De grijze kleur geeft de auto een professionele uitstraling die perfect past bij elk bedrijf.

Naast de standaarduitrusting biedt deze Primastar ook een aantal handige opties. Zo beschikt de auto over een Bluetooth telefoonvoorbereiding, waarmee u altijd veilig en handsfree kunt bellen tijdens het rijden. Het Elektronisch Stabiliteits Programma zorgt voor optimale stabiliteit en veiligheid, ook bij slechte weersomstandigheden. Het stuur is multifunctioneel en verstelbaar, zodat u altijd een comfortabele rijpositie kunt vinden.

Daarnaast is de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 Acenta voorzien van cruise control, waarmee u eenvoudig een constante snelheid kunt aanhouden op lange ritten. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een lager brandstofverbruik.

Bij Steza Emmeloord B.V. staan wij garant voor de kwaliteit van onze voertuigen. Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfsauto waar u op kunt vertrouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op via 0527-630170 om een afspraak te maken voor een bezichtiging of proefrit. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Wacht niet langer en ontdek zelf de vele mogelijkheden die de Nissan Primastar 2.0 dCi L2H1 Acenta te bieden heeft. Bij Steza Emmeloord B.V. helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte bedrijfsauto die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay / Android Auto
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 28-06-2028
Nap