Nissan Primastar

2.0 dCi 150PK Automaat L2H1 Acenta / Bluetooth / Parkeerhulp / A
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • DAB
  • LED koplampen
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 13 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VZV-49-R
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurZwart metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Op zoek naar een ruime en krachtige bedrijfsauto? Maak kennis met de indrukwekkende Nissan Primastar 2.0 dCi 150PK Automaat L2H1 Acenta. Met zijn stoere zwarte kleur en robuuste uitstraling is deze Primastar een echte eyecatcher op de weg. Met slechts 13 kilometer op de teller is deze auto zo goed als nieuw. De krachtige 150 PK motor zorgt ervoor dat je altijd voldoende vermogen hebt, ongeacht de lading die je vervoert.

De Nissan Primastar is uitgerust met diverse handige opties die het comfort en gemak tijdens het rijden vergroten. De metallic lak geeft de auto een luxe uitstraling en beschermt tevens tegen krassen en beschadigingen. Geniet van een aangename temperatuur in de auto dankzij de airconditioning, ideaal tijdens warme zomerdagen. Met de Bluetooth telefoonvoorbereiding kun je eenvoudig handsfree bellen en veilig telefoneren tijdens het rijden.

De cruise control zorgt ervoor dat je ontspannen kunt rijden, zonder constant de snelheid in de gaten te hoeven houden. Luister naar je favoriete radiozenders in de beste geluidskwaliteit dankzij de DAB (Digital Audio Broadcasting) ontvanger. De LED koplampen zorgen voor een heldere verlichting en een beter zicht in het donker. Daarnaast zijn de mistlampen voor ideaal tijdens slechte weersomstandigheden, waardoor je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Het multifunctionele stuurwiel zorgt ervoor dat je eenvoudig en veilig het audio- en telefoonsysteem kunt bedienen, zonder je handen van het stuur te hoeven halen. Met behulp van de parkeersensor achter is inparkeren een fluitje van een cent. Dankzij de regensensor schakelen de ruitenwissers automatisch in bij regen, waardoor je altijd helder zicht behoudt.

Ben je op zoek naar een betrouwbare bedrijfsauto met vele handige opties? Kom dan snel langs bij Steza Zwolle B.V. en ontdek de Nissan Primastar 2.0 dCi 150PK Automaat L2H1 Acenta. Het vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om je verder te informeren over deze prachtige auto. Bel nu naar 038-4674540 en maak direct een afspraak voor een proefrit. Wees er snel bij, want deze aanbieding wil je niet missen!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
DAB
LED koplampen
metaalkleur
mistlampen voor
parkeersensor achter
regensensor
stuurwiel multifunctioneel
2 zitplaatsen rechtsvoor
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 03-01-2029
Nap