Nissan Micra

1.2 Connect Edition N-TEC / Cruise control / Navigatie /
  • airco (automatisch)
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 157.497 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
HV-917-P
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1198 CC
Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en comfortabele auto om jouw dagelijkse ritten mee te maken? Dan is de Nissan Micra 1.2 Connect Ed. NTEC uit 2016 de perfecte keuze! Met zijn mooie grijze kleur en strakke lijnen zal deze hatchback zeker indruk maken op de weg.

Deze Nissan Micra is uitgerust met een krachtige en zuinige benzinemotor, waardoor je moeiteloos door het verkeer kunt manoeuvreren. Met een vermogen van 80 PK en een inhoud van 1198 cc heb je altijd voldoende power onder de motorkap. Of je nu lange afstanden rijdt of in de stad rondtoert, deze Nissan Micra zorgt voor een prettige rijervaring.

Een van de handige opties waar deze Nissan Micra mee is uitgerust, is de cruise control. Hiermee kun je gemakkelijk een constante snelheid aanhouden, wat vooral tijdens lange ritten erg prettig is. Daarnaast beschikt deze auto over een automatische airconditioning, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in het interieur, ongeacht het weer buiten.

De lichtmetalen velgen van 16" geven deze Nissan Micra een sportieve uitstraling. Niet alleen zien ze er goed uit, maar ze zorgen ook voor een goede grip op de weg. Of je nu over de snelweg raast of door smalle straatjes rijdt, de velgen dragen bij aan de stabiliteit van de auto.

Navigeren is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij het geïntegreerde full map navigatiesysteem. Of je nu naar een bekende bestemming gaat of een nieuw avontuur tegemoet rijdt, je zult altijd moeiteloos je route kunnen volgen. En met de parkeersensor aan de achterzijde kun je gemakkelijk inparkeren en manoeuvreren in krappe parkeerplekken.

Kortom, de Nissan Micra 1.2 Connect Ed. NTEC uit 2016 biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en plezierige autorit. Met zijn moderne features zoals cruise control, automatische airco, lichtmetalen velgen, full map navigatiesysteem en parkeersensor achter, is deze auto zeker een goede keuze. Bel nu naar 074-2424158 en maak een afspraak om deze Nissan Micra te komen bekijken en een proefrit te maken!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco (automatisch)
cruise control
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap