Mitsubishi Space Star

1.0 Inform / AIRCO / Radio CD / 5-deurs
  • airco
  • radio-CD/MP3 speler
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 105.876 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-382-BX
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een compacte en betrouwbare auto met alle benodigde opties? Dan is deze Mitsubishi Space Star 1.0 Inform uit 2016 wellicht de perfecte keuze voor u!

Deze zwarte hatchback met 5 deuren ziet er niet alleen stijlvol uit, maar biedt ook een comfortabele rijervaring. Met een vermogen van 71 PK en een cilinderinhoud van 999 CC is deze auto krachtig en efficiënt tegelijk. Met een kilometerstand van 105.876 kunt u nog vele kilometers genieten van deze prachtige wagen.

Een van de handige opties die deze Mitsubishi Space Star te bieden heeft, is de ingebouwde radio-CD/MP3 speler. Zo kunt u altijd genieten van uw favoriete muziek tijdens het rijden, of het nu een ontspannend deuntje is of een opzwepend nummer. Daarnaast is de auto voorzien van airconditioning, wat vooral tijdens warme zomerdagen voor verkoeling en comfort zorgt.

Met vijf deuren is deze auto ook nog eens erg praktisch, waardoor u gemakkelijk passagiers kunt vervoeren of bagage kunt meenemen. Of het nu gaat om een ritje naar de supermarkt of een weekendje weg, de Mitsubishi Space Star staat voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op bij Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 voor meer informatie over deze Mitsubishi Space Star 1.0 Inform uit 2016. Wij vertellen u graag meer over deze auto en kunnen eventueel een proefrit voor u regelen. Wacht niet langer en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van deze prachtige wagen.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
airco
radio-CD/MP3 speler
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
boordcomputer
Brake Assist System
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag