Nissan Micra

1.0 IG-T 92PK N-Design / Bosé audio / Apple Carplay / Android Au
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 19.000 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-606-JD
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle en betrouwbare auto? Maak kennis met de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2022, nu beschikbaar bij Steza Emmeloord B.V. Deze prachtige hatchback is uitgevoerd in een elegante witte kleur en is een absolute eyecatcher op de weg.

Met zijn krachtige 68kW motor en een cilinderinhoud van 999cc biedt de Nissan Micra een sensationele rijervaring. Of je nu een langeafstandsrit maakt of door de stad cruiset, deze auto is de ideale metgezel. Met slechts 11.000 kilometer op de teller is deze auto als nieuw, waardoor je nog vele kilometers kunt genieten van zijn prestaties.

De Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design is voorzien van vele handige opties, waaronder een navigatiesysteem met full map. Dankzij dit geavanceerde systeem vind je moeiteloos je weg, waar je ook naartoe gaat. Of je nu op zoek bent naar de snelste route of een leuk restaurant in de buurt, met het navigatiesysteem ben je altijd goed voorbereid.

Naast zijn functionele eigenschappen is de Nissan Micra ook zeer comfortabel. Met vijf deuren is instappen en uitstappen een fluitje van een cent. Geniet van de ruime interieur en de hoogwaardige materialen die zorgen voor een luxueuze uitstraling. Of je nu alleen reist of met vrienden of familie, er is altijd voldoende ruimte voor iedereen.

Veiligheid staat voorop bij de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design. Met zijn geavanceerde veiligheidssystemen ben je altijd beschermd onderweg. Of het nu gaat om het vermijden van een potentieel gevaarlijke situatie of het beschermen van de inzittenden bij een ongeval, deze auto heeft het allemaal.

Wil je de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design zelf ervaren? Neem dan contact op met Steza Emmeloord B.V. op 0527-630170 en maak een afspraak voor een proefrit. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Wees er snel bij, want deze auto zal niet lang beschikbaar zijn.

Investeer in kwaliteit en stijl met de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design. Rij met vertrouwen en plezier in deze prachtige hatchback. Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. en ontdek zelf alle geweldige mogelijkheden die deze auto te bieden heeft.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
bagagedek
bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 13-09-2025
Nap