Nissan Micra

1.0 IG-T N-Design / Connect Pack / cruise control / navigatie
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • LED dagrijverlichting
  • Navigatie
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 18.000 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-085-KX
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Op zoek naar een moderne en stijlvolle compacte auto? Dan is deze Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design+Connect Pack uit 2022 iets voor jou! Met zijn opvallende witte kleur en sportieve hatchback carrosserie is dit een echte eyecatcher op de weg.

Deze Nissan Micra is voorzien van een krachtige 1.0 IG-T benzinemotor met een vermogen van 68 kW. Met slechts 14.000 kilometer op de teller is deze auto nog in topconditie en klaar voor heel wat avonturen. Met zijn vijf deuren biedt de Micra ook nog eens handige instapmogelijkheden.

Een van de handige opties die deze auto biedt, is de Bluetooth telefoonvoorbereiding. Hiermee kun je gemakkelijk en veilig handsfree bellen en je favoriete muziek streamen. Daarnaast zijn de dimlichten automatisch, wat betekent dat je nooit meer vergeet je lichten aan te zetten bij slecht zicht. De grootlichtassistent schakelt automatisch tussen groot- en dimlicht, zodat je altijd goed zicht hebt op de weg.

Met de boordcomputer heb je alle belangrijke informatie altijd binnen handbereik. Denk hierbij aan onder andere de buitentemperatuur, het brandstofverbruik en de gereden kilometers. Zo kun je jouw rit nog beter plannen en bijhouden. Daarnaast is deze Micra voorzien van multimedia-voorbereiding. Met deze optie kun je gemakkelijk je favoriete muziek afspelen via bijvoorbeeld Bluetooth of USB.

De Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design+Connect Pack is niet alleen praktisch, maar ook nog eens comfortabel en veilig. Met zijn luxe interieur en vele opties is elke rit een plezier. Daarnaast is deze auto voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologieën, zodat je altijd met een gerust hart op weg kunt gaan.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en moderne auto met alle gemakken van deze tijd? Dan is deze Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design+Connect Pack de perfecte keuze voor jou. Neem nu contact met ons op via 074-2424158 om een afspraak te maken voor een proefrit. Wacht niet te lang, want deze auto zal snel verkocht zijn!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
LED dagrijverlichting
Navigatie
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Nissan Intelligent Choice