Nissan Micra

1.0 IG-T N-Design / Navigatie / Cruise Control
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • cruise control
  • LED dagrijverlichting
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 35.804 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-779-HB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurRood metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle hatchback die zowel comfortabel als zuinig is? Dan is deze prachtige rode Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2022 de perfecte keuze voor u! Met slechts 35804 kilometer op de teller is deze auto zo goed als nieuw en klaar om u vele kilometers rijplezier te bieden.

Geniet van een eersteklas rijervaring dankzij de aanwezigheid van een premium audio installatie, waarmee u al uw favoriete muziek kunt beluisteren in topkwaliteit. Het navigatiesysteem met full map zorgt ervoor dat u altijd de juiste route vindt, terwijl Apple Carplay/Android Auto u in staat stelt om uw smartphone eenvoudig met de auto te verbinden voor handsfree bediening. Of u nu uw favoriete afspeellijst wilt beluisteren of uw route wilt plannen, met deze opties bent u altijd connected.

Daarnaast is deze Nissan Micra uitgerust met cruise control, wat het rijden op lange afstanden nog comfortabeler maakt. U hoeft alleen maar uw gewenste snelheid in te stellen en de auto zal deze automatisch aanhouden. Met de LED dagrijverlichting bent u altijd goed zichtbaar op de weg, zowel overdag als 's nachts. De parkeersensor achter maakt inparkeren een eitje en zorgt ervoor dat u met gemak in zelfs de kleinste parkeerplekken kunt manoeuvreren.

Met zijn krachtige 93 PK benzine motor en soepele rijgedrag is de Nissan Micra een genot om in te rijden. Of u nu boodschappen doet in de stad of een lange rit maakt over de snelweg, deze auto biedt u het beste op het gebied van comfort, prestaties en betrouwbaarheid.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om deze Nissan Micra zelf te ervaren. Neem contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 en ontdek alle voordelen die deze geweldige hatchback te bieden heeft. Ervaar zelf het rijplezier en de luxe van de Nissan Micra en laat u overtuigen van zijn kwaliteit en comfort.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
cruise control
LED dagrijverlichting
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap