Nissan Micra

1.0 IG-T N-Design / navigatie / cruise control
  • audio installatie premium
  • cruise control
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
  • rijstrooksensor
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 24.771 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-024-NV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een compacte en stijlvolle auto die zowel praktisch als comfortabel is? Dan hebben wij dé auto voor u: de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design uit 2022!

Deze Nissan Micra is uitgevoerd in een moderne grijze kleur en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en zuinige auto. Met een vermogen van 93 PK en een motorinhoud van 999 CC, zult u merken dat deze auto voldoende kracht heeft om soepel en comfortabel de weg op te gaan.

De Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design is niet alleen sportief en dynamisch, maar is ook voorzien van een aantal handige en luxe opties. Zo beschikt deze auto over een audio installatie premium, waarmee u kunt genieten van hoge kwaliteit geluid tijdens uw ritten. Daarnaast is er ook een navigatiesysteem full map aanwezig, zodat u altijd moeiteloos uw weg kunt vinden, waar u ook naartoe gaat.

Voor extra gemak en comfort is de Nissan Micra uitgerust met cruise control. Hiermee kunt u eenvoudig een constante snelheid aanhouden, wat niet alleen ontspannen rijden mogelijk maakt, maar ook nog eens bijdraagt aan een lager brandstofverbruik.

Parkeerproblemen behoren tot het verleden met de parkeersensor achter, die u helpt bij het inparkeren en voorkomt dat u schade aan uw auto oploopt. Daarnaast is er ook een rijstrooksensor aanwezig, die u waarschuwt wanneer u onbedoeld van rijbaan dreigt te wisselen.

Kortom, de Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design is een complete en comfortabele auto die aan al uw wensen zal voldoen. Met zijn krachtige motor, luxe opties en praktische eigenschappen is dit de ideale auto voor zowel korte ritten in de stad als lange trips op de snelweg.

Wilt u meer informatie over deze Nissan Micra of wilt u graag een proefrit maken? Neem dan nu contact met ons op via 074-2424158 en ons deskundige team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
audio installatie premium
cruise control
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
rijstrooksensor
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap