Nissan Micra

1.0 IG-T N-Design / Navigatie / Bose / parkeersensoren
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • cruise control
  • LED dagrijverlichting
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 33.221 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-763-HB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Ben je op zoek naar een sportieve en luxueuze hatchback die zowel stijlvol als praktisch is? Dan is de 2022 Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design de perfecte keuze voor jou! Met zijn krachtige 93 PK benzine motor en strakke witte exterieur is deze auto een echte eyecatcher op de weg. Met een kilometerstand van 33212 km is deze Micra nog zo goed als nieuw en klaar om jou te verbazen met zijn indrukwekkende prestaties.

Eén van de hoogtepunten van deze Nissan Micra is de premium audio installatie, waarmee je onderweg kunt genieten van jouw favoriete muziek in topkwaliteit. Daarnaast is deze auto uitgerust met een navigatiesysteem met full map, zodat je altijd moeiteloos jouw bestemming kunt vinden. Dankzij de ondersteuning van Apple Carplay/Android Auto kun je ook gemakkelijk jouw smartphone koppelen en gebruik maken van handige apps tijdens het rijden.

Voor extra comfort en gemak beschikt de Nissan Micra over cruise control, waarmee lange ritten een stuk aangenamer worden. De LED dagrijverlichting zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar zorgt er ook voor dat je altijd goed zichtbaar bent op de weg. De parkeersensor achter maakt inparkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes een fluitje van een cent, terwijl de rijstrooksensor jou helpt om veilig binnen de lijnen te blijven.

Deze Nissan Micra is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een hoog niveau van comfort, technologie en veiligheid. Of je nu onderweg bent naar het werk of een langere roadtrip maakt, met deze Micra ben je altijd verzekerd van een plezierige rijervaring. Maak snel een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf de kwaliteiten van deze prachtige hatchback. Steza Hengelo B.V. staat voor je klaar om je verder te helpen. Neem contact met ons op via 074-2424158 en ontdek alle voordelen van de 2022 Nissan Micra 1.0 IG-T N-Design!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
cruise control
LED dagrijverlichting
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
rijstrooksensor
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 12-03-2025
Nap