Mitsubishi Eclipse Cross

2.4 PHEV Intense / 4WD / 1500kg Geremd
  • keyless entry
  • keyless start
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 8.795 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-973-SG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2360 CC
Omschrijving

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Intense uit 2022 is een hybride benzine SUV die indruk maakt met zijn grijze exterieur en krachtige prestaties. Met een vermogen van 98 PK en een cc van 2360, is deze auto een ware krachtpatser op de weg. Met een kilometerstand van slechts 8795 is deze Mitsubishi Eclipse Cross vrijwel nieuw te noemen.

Een van de handige opties waar deze auto over beschikt is keyless entry. Met deze functie hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels. Open gewoon de deur en stap moeiteloos in de auto. Ook beschikt de Mitsubishi Eclipse Cross over keyless start, waarmee je met één druk op de knop de motor kunt starten. Het gemak en comfort van deze opties maakt elke autorit een plezierige ervaring.

Voorstoelen verwarmd is nog een fijne feature die deze auto te bieden heeft. Vooral in de koude wintermaanden zul je dit waarderen. Met een druk op de knop worden de voorstoelen snel verwarmd, wat zorgt voor een aangename en ontspannen rijervaring.

De Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Intense uit 2022 is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook stijlvol. Met zijn suv carrosserie en moderne design trekt deze auto bewonderende blikken waar je ook gaat. Of je nu een lange reis maakt of gewoon naar de supermarkt rijdt, je zult altijd in stijl arriveren.

Met zijn vijf deuren biedt de Mitsubishi Eclipse Cross voldoende ruimte voor passagiers en bagage. Of je nu met het hele gezin op pad gaat of een weekendje weg plant met vrienden, er is altijd genoeg ruimte voor iedereen.

Als je op zoek bent naar een hybride benzine SUV met indrukwekkende eigenschappen en handige opties, is de Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Intense uit 2022 de ideale keuze. Kom langs bij Steza Emmeloord B.V. of bel naar 0527-630170 voor meer informatie over deze geweldige auto. Wacht niet te lang, want deze Mitsubishi Eclipse Cross is echt een buitenkans!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
keyless entry
keyless start
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun achter
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 24-06-2027