Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 140PK N-Connecta / GRATIS TREKHAAK á € 1200.-!
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief
  • dodehoekdetectie met correctie
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 13.683 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-217-LG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Steza Zwolle B.V. presenteert met trots de indrukwekkende Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta uit 2021, een perfecte combinatie van stijl, technologie en comfort. Met zijn moderne en dynamische ontwerp zal deze SUV uw hart stelen, terwijl de geavanceerde functies u een ongeëvenaarde rijervaring bieden.

Deze grijze schoonheid wordt aangedreven door een krachtige hybride motor, wat betekent dat u met elektrische ondersteuning zuiniger kunt rijden en tegelijkertijd geniet van een lagere uitstoot. Het vermogen van 103 kW zorgt voor een responsieve en dynamische rit, terwijl de 1332 cc-motor krachtig en efficiënt is. Met slechts 13.683 kilometer op de teller is deze Qashqai nog in uitstekende staat en klaar om u te vergezellen op uw avonturen.

De Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta is uitgerust met een verscheidenheid aan indrukwekkende functies die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Met de draadloze Apple Carplay kunt u moeiteloos verbinding maken met uw iPhone en uw favoriete apps en functies gebruiken zonder gedoe met kabels. Blijf altijd verbonden en geniet van de naadloze integratie van uw digitale leven in de auto.

Daarnaast beschikt deze Qashqai over handige opties zoals WiFi-voorbereiding, waarmee u onderweg altijd verbonden kunt blijven. Het elektronisch stabiliteitsprogramma biedt extra veiligheid en controle, waardoor u met vertrouwen de weg op kunt gaan. De adaptieve koplampen passen zich automatisch aan de omstandigheden aan, waardoor uw zicht altijd optimaal is, zelfs in de meest uitdagende situaties. De hill hold functie voorkomt dat de auto onbedoeld naar achteren rolt bij het wegrijden op een helling, en het extra getinte glas biedt niet alleen privacy, maar beschermt ook uw passagiers tegen schadelijke UV-stralen.

De Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta combineert stijl, comfort en functionaliteit op een unieke manier. Met vijf deuren en een ruime SUV-carrosserie biedt deze auto voldoende ruimte voor het hele gezin en al uw bagage. Het opvallende metallic lakwerk geeft de Qashqai een premium uitstraling en maakt hem onweerstaanbaar voor het oog.

Kortom, de Nissan Qashqai 1.3 MHEV N-Connecta biedt een ongeëvenaarde rijervaring met zijn innovatieve functies en krachtige prestaties. Neem vandaag nog contact op met Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 en plan een proefrit in deze fantastische auto. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomauto.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief
dodehoekdetectie met correctie
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem full map
Rondomzicht camera
Trekhaak vast 13-polig
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 17-06-2024
Nap
Nissan Intelligent Choice