Mazda 6

Sportbreak 2.0 165 pk Sportbreak / lederen interieur / Trekhaak
  • Afneembare trekhaak
  • Apple Carplay/Android Auto
  • head-up display
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • stoel ventilatie voor
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 45.677 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-020-KS
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Steza Hengelo B.V. presenteert met trots de Mazda 6 Sportbreak 2.0 S.A.-G Sportbreak met een prachtig lederen interieur en een stoere grijze kleur. Deze auto uit 2021 is voorzien van een krachtige benzinemotor met een vermogen van 121 kW. Met slechts 45.677 kilometer op de teller is deze auto nog in uitstekende staat.

De Mazda 6 Sportbreak biedt ultiem comfort met zijn stoel ventilatie voor. Of het nu warm of koud is, u zult altijd kunnen genieten van een aangename temperatuur tijdens het rijden. Daarnaast is de auto uitgerust met Apple Carplay/Android Auto, waarmee u uw smartphone eenvoudig kunt koppelen en gebruik kunt maken van handige apps en functies. Het head-up display zorgt ervoor dat belangrijke informatie, zoals snelheid en navigatie, direct in uw zichtveld wordt geprojecteerd, zodat u uw ogen op de weg kunt houden.

De Mazda 6 Sportbreak is voorzien van lichtmetalen velgen met een diameter van 17 inch, waardoor de auto een sportieve uitstraling krijgt. Het navigatiesysteem full map begeleidt u moeiteloos naar uw bestemming, waar u ook naartoe gaat. En wanneer u behoefte heeft aan extra functionaliteit, is de afneembare trekhaak een handige toevoeging.

De Mazda 6 Sportbreak is niet alleen een genot om in te rijden, maar biedt ook een hoog niveau van veiligheid. De auto is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen, zoals rijstrookassistentie en noodremassistentie. U kunt dus met een gerust hart de weg op.

Wilt u genieten van het comfort en de luxe van de Mazda 6 Sportbreak 2.0 S.A.-G Sportbreak met lederen interieur en trekhaak? Neem dan nu contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 en maak een afspraak voor een bezichtiging en proefrit. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomauto. Wees er snel bij, want deze geweldige Mazda 6 Sportbreak zal niet lang beschikbaar zijn!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Afneembare trekhaak
Apple Carplay/Android Auto
head-up display
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
stoel ventilatie voor
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap