Ford Focus

Wagon 1.0 EcoBoost Titanium Business / Achteruitrijcamera / Appl
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief
  • Dodehoek detector
  • Keyless start
  • LED koplampen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 8.298 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-747-BD
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime en comfortabele stationwagon met moderne opties? Dan is de Ford Focus Wagon 1.0 EcoBoost Titanium Business uit 2021 echt iets voor jou! Deze auto is voorzien van een krachtige benzine motor en heeft slechts 8298 kilometer op de teller staan. Met een vermogen van maar liefst 93kW en een cilinderinhoud van 999cc ben je verzekerd van een sportieve rijervaring.

Wat deze Ford Focus Wagon helemaal uniek maakt, zijn de vele handige opties waarmee deze auto is uitgerust. Zo beschikt hij over een achteruitrijcamera, waarmee inparkeren een eitje wordt. Daarnaast is de cruise control adaptief, wat betekent dat je automatisch de juiste snelheid behoudt op basis van de auto voor je. Hierdoor kun je ontspannen en veilig lange afstanden rijden.

Met het Apple Carplay/Android Auto systeem kun je gemakkelijk je smartphone koppelen aan de auto, zodat je altijd je favoriete muziek kunt luisteren of gebruik kunt maken van handige apps. De dodehoek detector is een extra veiligheidsvoorziening die je helpt om veilig van rijstrook te wisselen, doordat hij je attent maakt op voertuigen die zich in je dode hoek bevinden.

Het keyless start systeem maakt het mogelijk om de auto te starten zonder dat je de sleutel uit je zak of tas hoeft te halen. Wel zo handig als je je handen vol hebt. De LED koplampen zorgen niet alleen voor perfect zicht op de weg, maar geven de auto ook een moderne en sportieve uitstraling.

Met het navigatiesysteem full map vind je altijd moeiteloos je weg naar je bestemming. Dankzij de parkeersensor voor kun je met een gerust hart inparkeren, zonder dat je bang hoeft te zijn voor schade aan je auto. De rijstrooksensor met correctie zorgt ervoor dat je veilig binnen de rijbaan blijft, ook als je even niet goed oplet.

Als kers op de taart zijn de voorstoelen van de Ford Focus Wagon verwarmd. Op koude winterdagen hoef je dus nooit meer in een koud autostoeltje te stappen.

Wil jij graag genieten van het comfort en de vele opties van deze Ford Focus Wagon 1.0 EcoBoost Titanium Business uit 2021? Neem dan snel contact met ons op via 074-2424158 en maak een afspraak voor een proefrit. Wacht niet te lang, want deze auto is gegarandeerd snel verkocht!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief
Dodehoek detector
Keyless start
LED koplampen
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor voor
Rijstrooksensor met correctie
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag