Nissan Leaf

Tekna 150PK 40 kWh / Pro-Pilot / Navigatie / Parkeercamera
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • keyless entry
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 41.936 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-091-TF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurZwart metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a04-12-2019
Gewicht1480 Kg
Omschrijving

Bent u op zoek naar een elektrische auto die u aangenaam comfort en geavanceerde technologie biedt? Dan is de Nissan LEAF Tekna 40 kWh uit 2019 de perfecte keuze voor u! Met zijn elegante zwarte kleur en robuuste hatchback-carrosserie is deze auto een lust voor het oog. Met een vermogen van 110 kW en een kilometerstand van slechts 41936 km is deze LEAF in uitstekende staat en klaar voor een nieuwe eigenaar.

Een van de belangrijkste opties van deze Nissan LEAF is de parkeer assistent, waarmee u moeiteloos in en uit krappe parkeerplekken kunt manoeuvreren. Daarnaast kunt u met Apple Carplay of Android Auto uw smartphone eenvoudig verbinden met het infotainmentsysteem van de auto, zodat u handsfree kunt bellen, navigeren en uw favoriete muziek kunt afspelen. Met keyless entry wordt het openen en vergrendelen van de auto kinderspel.

Deze LEAF is voorzien van moderne LED koplampen, die niet alleen zorgen voor een beter zicht in het donker, maar ook bijdragen aan de sportieve uitstraling van de auto. De lichtmetalen velgen in maat 17" geven de auto een stoere en dynamische look. Daarnaast beschikt deze LEAF over een handige rondomzicht camera, waarmee u altijd een goed overzicht heeft bij het inparkeren.

In het interieur van deze Nissan LEAF kunt u genieten van verwarmde voorstoelen, zodat u zelfs op de koudste winterdagen comfortabel kunt rijden. De combinatie van luxe en functionaliteit maakt deze LEAF Tekna 40 kWh een unieke en gewilde auto.

Wilt u meer informatie over deze Nissan LEAF Tekna 40 kWh uit 2019 met parkeer assistent, Apple Carplay/Android Auto, keyless entry, LED koplampen, lichtmetalen velgen 17", een rondomzicht camera en verwarmde voorstoelen? Neem dan nu contact op met autobedrijf Steza Zwolle B.V. via 038-4674540. Ons deskundig team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een proefrit met u te regelen. Wacht niet langer en ervaar het rijplezier van de Nissan LEAF Tekna 40 kWh!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
keyless entry
LED koplampen
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
parkeer assistent
rondomzicht camera
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Garanties
Bovag
Nap