Nissan Leaf

N-Connecta 40kWh 150PK / Navigatie / Stoelverwarming / Stuurwiel
  • cruise control adaptief
  • DAB
  • keyless entry
  • lederen stuurwiel
  • navigatie full map
  • parkeersensor v en a
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 9.943 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-177-FV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a30-09-2021
Gewicht1480 Kg
Omschrijving

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en comfortabele auto? Dan is de 2021 Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh een uitstekende keuze voor u! Deze hatchback met 5 deuren heeft een krachtige elektrische motor die u een vlotte en stille rijervaring biedt.

De kleur van deze Nissan LEAF is wit en de kilometerstand is slechts 9943 km. Bovendien is deze auto uitgerust met vele handige en luxe opties. Zo heeft de auto een warmtepomp die zorgt voor aangename temperaturen in het interieur. Ook zijn de voorstoelen en achterbank verwarmd, waardoor u het hele jaar door comfortabel kunt rijden.

De auto is voorzien van een rondomzicht camera en parkeersensor v en a, wat het parkeren een stuk gemakkelijker maakt. Daarnaast beschikt de auto over navigatie full map, zodat u altijd de juiste route kunt vinden. Het lederen stuurwiel en keyless entry zorgen voor extra comfort en gemak tijdens het rijden.

De Nissan LEAF heeft ook een DAB-radio en cruise control adaptief. De DAB-radio zorgt voor een krachtig en helder geluid en biedt u toegang tot vele radiostations. De cruise control adaptief maakt het rijden op de snelweg veiliger en gemakkelijker.

Kortom, de Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh is een ideale auto voor wie op zoek is naar comfort, luxe en een milieuvriendelijke rijervaring. De verkoopprijs van deze auto is €29.449 incl. btw.

Het team van Steza Zwolle B.V. helpt u graag verder bij het vinden van uw droomauto! Neem contact met ons op via 038-4674540 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar in Zwolle!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
cruise control adaptief
DAB
keyless entry
lederen stuurwiel
navigatie full map
parkeersensor v en a
rondomzicht camera
verwarmde achterbank
verwarmde voorstoelen
warmtepomp
ABS
achteruitrij assistent
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-09-2024
Nap