Toyota Aygo

X 1.0 VVT-i MT / Cruise Control Adaptief / Apple Carplay/Android A
  • achterruitverwarming
  • airco
  • Apple Carplay / Android Auto
  • cruise control adaptief
  • LED dagrijverlichting
  • rijstrooksensor met correctie
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 15.403 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-183-BN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Op zoek naar een compacte en betrouwbare stadsauto? Maak kennis met de Toyota Aygo X 1.0 VVT-i MT uit 2022, beschikbaar bij Steza Hengelo B.V. Deze sportieve hatchback in het frisse wit zal zeker de aandacht trekken op de weg.

Met een krachtige 72 PK benzinemotor en een cilinderinhoud van 998 CC, levert de Toyota Aygo X vlotte prestaties terwijl hij toch zuinig blijft rijden. Met slechts 15403 kilometer op de teller is deze auto nog zo goed als nieuw te noemen, wat zorgt voor jarenlang rijplezier.

De Toyota Aygo X is voorzien van handige opties die het autorijden comfortabel en veilig maken. Zo is de auto uitgerust met een rijstrooksensor met correctie, waardoor u altijd keurig binnen de lijnen blijft. De LED dagrijverlichting zorgt voor een goede zichtbaarheid overdag, terwijl de achterruitverwarming ervoor zorgt dat u altijd helder zicht heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Het adaptieve cruise control systeem zorgt ervoor dat u op de snelweg automatisch de juiste afstand houdt tot uw voorganger, wat zorgt voor een ontspannen rijervaring. Daarnaast is de Toyota Aygo X uitgerust met Apple Carplay / Android Auto, waardoor u moeiteloos uw smartphone kunt koppelen en gebruik kunt maken van diverse apps en functies.

Met vijf deuren is deze hatchback ook nog eens zeer praktisch in gebruik, ideaal voor het vervoeren van passagiers of bagage. Of u nu op zoek bent naar een zuinige stadsauto of een comfortabele wagen voor langere ritten, de Toyota Aygo X heeft het allemaal.

Neem contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 en maak een afspraak voor een proefrit in deze prachtige Toyota Aygo X 1.0 VVT-i MT uit 2022. Ervaar zelf het rijcomfort en de kwaliteit van deze betrouwbare compacte auto.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achterruitverwarming
airco
Apple Carplay / Android Auto
cruise control adaptief
LED dagrijverlichting
rijstrooksensor met correctie
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap