Renault ZOE

R90 Life 40 /Inclusief accu / Navigatie/cruise control
  • automatische airco
  • navigatie full map
  • oplaadmogelijkheid
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 92.214 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-365-NG
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a04-01-2018
Gewicht1455 Kg
Omschrijving

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en stijlvolle elektrische auto? Dan is de Renault ZOE R90 Life 40 zeker de moeite waard om te overwegen. Deze witte hatchback uit 2018 is een echte eyecatcher op de weg. Met zijn elektrische aandrijving draagt u bij aan een schonere wereld zonder in te leveren op rijplezier.

Stap in en ervaar het comfort van de automatische airco, waardoor u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in de auto. Met de navigatie full map komt u moeiteloos op uw bestemming aan, zonder de weg kwijt te raken. Daarnaast biedt deze Renault ZOE R90 Life 40 de mogelijkheid tot opladen, zodat u altijd klaar bent voor uw volgende rit.

Met een vermogen van PK heeft deze elektrische auto voldoende power om soepel en snel door het verkeer te manoeuvreren. De kilometerstand van 92214 geeft aan dat deze auto al wat ervaring heeft, maar nog steeds in uitstekende staat verkeert. Met 5 deuren is er voldoende ruimte voor passagiers en bagage, waardoor deze auto zowel praktisch als comfortabel is voor al uw ritten.

Naast het moderne design en de milieuvriendelijke aandrijving biedt deze Renault ZOE R90 Life 40 ook praktische voordelen. Zo zorgt de cruise control ervoor dat u ontspannen lange afstanden kunt afleggen, zonder constant het gaspedaal in te hoeven drukken. Dit maakt deze auto niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor ontspannen roadtrips en vakanties.

Laat deze kans niet liggen en kom deze Renault ZOE R90 Life 40 zelf ervaren. Neem contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 en plan een proefrit in deze elektrische hatchback. Ontdek zelf het comfort, de prestaties en de duurzaamheid van deze moderne auto. Wacht niet langer en ervaar de toekomst van autorijden vandaag nog!
Prijs is Inclusief accu en exclusief €2000,- Subsidie !!!

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
automatische airco
navigatie full map
oplaadmogelijkheid
ABS
achteropk verkeer waarsch
ASR
band.sp.contr.syst.
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorb.
buitensp. elektr. + verw.
c.deurv. met afst.bed.
cruise control
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag