Audi A5

Cabriolet 2.0 TFSI 190PK DSG Launch Edition / Leer /Stoelverwarming /Trekh
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 19"
  • luxe lederen bekleding
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • nekverwarming
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 102.153 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
RF-828-G
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2017
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

De Audi A5 Cabriolet 2.0 TFSI 190PK DSG Launch Edition uit 2017 is een prachtige cabriolet van ongekende klasse. Deze benzineauto in een oogverblindende blauwe kleur is een lust voor het oog en een genot om in te rijden. Met zijn 191 PK en een inhoud van 1984 CC weet deze Audi A5 Cabriolet de perfecte balans te vinden tussen kracht en elegantie. Met een kilometerstand van 102153 is deze auto nog in topconditie en klaar voor vele kilometers rijplezier.

De luxe lederen bekleding van deze Audi A5 Cabriolet zorgt voor een uitzonderlijk comfortabele rijervaring. De voorstoelen zijn niet alleen bekleed met hoogwaardig leer, maar zijn ook nog eens voorzien van stoelverwarming. Zo kunt u ook op frissere dagen met volle teugen genieten van een rit in deze prachtige cabriolet.

Daarnaast beschikt deze Audi A5 Cabriolet over handige opties zoals cruise control, waarmee u moeiteloos lange afstanden kunt afleggen zonder vermoeid te raken. De lichtmetalen velgen van 19" geven deze auto een sportieve uitstraling en dragen bij aan een uitstekende wegligging. Met het navigatiesysteem full map + hard disk vindt u moeiteloos uw weg naar elke bestemming en kunt u zorgeloos genieten van elke rit.

De metallic lak van deze Audi A5 Cabriolet zorgt voor een schitterende glans en maakt deze auto een ware eyecatcher op de weg. Met slechts 2 deuren en een elegant design is deze cabriolet ontworpen om u de ultieme rijervaring te bieden.

Neem vandaag nog contact op met Steza Emmeloord B.V. via 0527-630170 om meer informatie te ontvangen over deze Audi A5 Cabriolet 2.0 TFSI 190PK DSG Launch Edition. Wacht niet langer en maak uw dromen werkelijkheid met deze prachtige cabriolet die garant staat voor onvergetelijke momenten op de weg.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
cruise control
lichtmetalen velgen 19"
luxe lederen bekleding
navigatiesysteem full map + hard disk
nekverwarming
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
airco separaat achter
alarm klasse 3
aluminium delen exterieur
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap