SEAT Arona

1.0 TSI 116PK DSG Xcellence FR Business
  • Apple Carplay/Android Auto
  • DAB
  • LED dagrijverlichting
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 63.682 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-432-FN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Stap in en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties met de Seat Arona 1.0 TSI 116PK DSG Xcellence FR Business uit 2019 bij Steza Zwolle B.V. Deze benzine SUV in het strakke wit straalt pure klasse uit en is uitgerust met alle moderne gemakken die autorijden een plezier maken.

De krachtige 116 PK motor zorgt voor soepele en vlotte rijprestaties, terwijl de DSG automatische transmissie zorgt voor moeiteloze schakelmomenten. Of je nu in de stad rijdt of lange afstanden aflegt, de Seat Arona biedt comfort en efficiëntie in elke situatie.

Met functies zoals DAB, geniet je van kristalheldere digitale radio-ontvangst, terwijl de LED koplampen zorgen voor uitstekend zicht in alle weersomstandigheden. De lichtmetalen velgen van 17 inch geven de auto een sportief tintje en dragen bij aan de algehele uitstraling.

Stap in de auto en voel de luxe van de voorstoelen die verwarmd zijn, ideaal voor de koudere dagen. Met Apple Carplay/Android Auto integreer je eenvoudig je smartphone met het navigatiesysteem full map voor een naadloze rijervaring. Het LED dagrijverlichting zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent op de weg, terwijl de parkeersensoren aan zowel de voor- als achterkant je helpen bij het parkeren in krappe ruimtes.

Laat de regensensor zijn werk doen en vergeet het gedoe met handmatig instellen van de ruitenwissers. De Seat Arona 1.0 TSI 116PK DSG Xcellence FR Business uit 2019 maakt elke rit comfortabel en ontspannen.

Neem vandaag nog contact op met Steza Zwolle B.V. op 038-4674540 en plan een proefrit om zelf de geweldige eigenschappen van deze Seat Arona te ervaren. Wacht niet langer en ontdek de luxe en prestaties die deze auto te bieden heeft.

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
DAB
LED dagrijverlichting
LED koplampen
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
regensensor
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
afwijkende dakkleur
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag