Nissan X-Trail

1.5 e-Power 204PK N-Connecta / Schuif/kanteldak / Apple Carplay
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carpl./Android Auto
  • automatische airco
  • Bluetooth telefoonvoorb.
  • cruise control adaptief
  • DAB
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1.500 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-292-DL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurDark Gray (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en krachtige SUV van uitstekende kwaliteit? Dan is de Nissan X-Trail 1.5 e-Power met 204 pk de perfecte keuze voor u. Met zijn hybride benzine motor en grijze exterieur straalt deze auto stijl en moderniteit uit. De X-Trail combineert prestatie met comfort en luxe, waardoor rijden een waar genot wordt.

Deze SUV beschikt over een uitgebreid pakket aan opties, waaronder een handige achteruitrijcamera die parkeren en manoeuvreren eenvoudig maakt. Dankzij de Apple CarPlay/Android Auto integratie kunt u uw smartphone gemakkelijk koppelen en handsfree bellen of navigeren. De automatische airconditioning zorgt ervoor dat u altijd in een aangename temperatuur kunt rijden, terwijl de Bluetooth telefoonvoorbereiding ervoor zorgt dat u altijd bereikbaar bent onderweg.

Daarnaast is de adaptieve cruise control een handige functie die ervoor zorgt dat u op veilige afstand van uw voorganger blijft. De DAB-radio zorgt ervoor dat u altijd geniet van kristalhelder geluid, terwijl het lederen stuurwiel zorgt voor een luxe uitstraling in het interieur. Met de navigatie met full map-functionaliteit vindt u moeiteloos uw weg naar elke bestemming, terwijl het elektrisch glazen panoramadak zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de auto.

Met de keyless entry functie kunt u gemakkelijk in- en uitstappen zonder dat u de sleutel tevoorschijn hoeft te halen, wat het gebruiksgemak van de X-Trail verhoogt. Kortom, deze Nissan X-Trail biedt alles wat u zoekt in een moderne en comfortabele SUV. Neem vandaag nog contact op met Steza Zwolle B.V. om meer informatie te ontvangen over deze prachtige auto.

Deze demonstratie auto* wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas. Informeer naar de beschikbaarheid en actuele kilometerstand via 038-4674540.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carpl./Android Auto
automatische airco
Bluetooth telefoonvoorb.
cruise control adaptief
DAB
elektr.glazen panoramadak
keyless entry
lederen stuurwiel
navigatie full map
ABS
achterbank verstelbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 18-03-2026
Nap