Nissan X-Trail

1.3 DIG-T N-Tec Automaat / Navigatie / Cruise control / Panorama
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor voor en achter
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 83.041 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-295-SJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurWit metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en comfortabele SUV? Dan is de Nissan X-Trail 1.3 DIG-T N-Tec uit 2020 wellicht de auto voor u! Met zijn krachtige 117kW motor op benzine, zult u genieten van een soepele en responsieve rijervaring. De witte kleur van deze auto zorgt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling.

Een van de geweldige opties in deze Nissan X-Trail is de cruise control. Hiermee kunt u gemakkelijk lange afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. Daarnaast beschikt deze auto over een elektrisch glazen panorama-dak, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht en extra lichtinval in het interieur.

Met de lichtmetalen velgen van 18" krijgt deze Nissan X-Trail een sportieve en moderne uitstraling. Niet alleen ziet het er fantastisch uit, maar het draagt ook bij aan de stabiliteit en grip op de weg.

Het navigatiesysteem full map in deze auto zorgt ervoor dat u altijd de juiste route vindt. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bestemming of gewoon even de weg kwijt bent, met dit systeem komt u altijd veilig en snel op uw plek van bestemming.

Parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeersensoren voor en achter. U kunt eenvoudig inparkeren en manoeuvreren in smalle straatjes zonder schade te veroorzaken aan uw auto of aan andere objecten. Daarnaast beschikt deze Nissan X-Trail ook over een rondomzicht camera, waardoor u een compleet beeld krijgt van uw omgeving en zo nog veiliger de weg op kunt.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en complete SUV met alle genoemde opties, dan is deze Nissan X-Trail 1.3 DIG-T N-Tec uit 2020 de perfecte keuze. Neem contact op met Steza Hengelo B.V. via 074-2424158 voor meer informatie over deze auto en om een proefrit te plannen. Wacht niet te lang, want deze auto zal snel verkocht zijn!

Deze Occasion wordt voor de getoonde prijs afgeleverd inclusief: Geldige APK, minimaal 12 maanden Bovag Garantie of Resterende Fabrieks Garantie.
Wilt u meer zekerheid dan kiest u voor het Steza Afleverpakket van € 695,-. Uw nieuwe auto krijgt dan een Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema, Nieuwe APK keuring, 12 maanden Mobiliteits garantie voor heel Europa, Poetsbeurt van binnen en buiten, ½ volle tank brandstof of een volgeladen accupakket en een Nationale Autopas.

Steza is de grootste Nissan Dealer van Oost-Nederland met 4 vestigingen in Emmeloord, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn wij altijd dichtbij. Wij vertegenwoordigen met trots het merk Nissan. Daarnaast bieden wij onze klanten ook 100% elektrische auto's en bedrijfswagens van alle merken. Voor het onderhoud van alle merken kunt u terecht in onze werkplaatsen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de Nationale Auto Pas. Graag verzorgen wij ook de verzekering en financiering van uw auto.

Opties
cruise control
dodehoek detectie
elektrisch glazen panorama-dak
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
parkeersensor voor en achter
rondomzicht camera
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap